Skocz do zawartości
niunia1987

Zdrada vs. Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Z Twojej niedoprecyzowanej tezy, można wyciągnąć wniosek, że facet nie kocha te dzieci których nie zrobił a które przyszło mu wychować. Czy może zrobił jedne i drugie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sadze by był to dobry pomysł. Myslę ze pewne sprawy trzeba umieć oddzielić. Chyba troszeczkę ktoś sie zapędził. Pozdrawiam i polecam cos na ochłodę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

marocco88 to ja jestem dziwny bo mnie jednak bardzo zależy na tym żeby moja żona rodziła moje dzieci i wtedy nie będę miał problemu z ich kochaniem i wychowywaniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jamal

Dzieci to jednak jest ciężki temat do zgryzienia. Ale jeżeli małżonkowie decydują się na cuckold to muszą się liczyć ze wszystkimi konsekwencjami. Jak sami wiecie nie ma stuprocentowej metody zabezpieczenia więc ryzyko zawsze jakieś jest. Bywa również tak jak z moimi znajomymi, są kilka lat po ślubie, pragną potomstwa lecz problemem jest bezpłodność faceta. Sam znajomy zaproponował mi abym wyjechał z Nimi na wakacje i tam sypiał z Jego żoną a on chętnie by do nas dołączył ale liczy na to że Ją zapłodnię. Ja nie zamierzam odmawiać bo chcę im pomóc. Chcą też abym podpisał im papier że nie będę się później ubiegał o prawa do dziecka. Więc jak sami widzicie to nie jest prosta sprawa, aczkolwiek jeśli jakaś mężatka chce by bull kończył w niej to ja nie widzę żadnego problemu, w końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi i odpowiadamy za swoje czyny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcą też abym podpisał im papier że nie będę się później ubiegał o prawa do dziecka.

Podpisz, podpisz, może sędzia rodzinna Cię polubi i uzna Twoje oświadczenie za prawomocne ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jamal

Podpisz, podpisz, może sędzia rodzinna Cię polubi i uzna Twoje oświadczenie za prawomocne ;)

Podpiszę:-) kto nie ryzykuje ten nie pije szampana

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpiszę:-) kto nie ryzykuje ten nie pije szampana

Daj znać w którym okręgu :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jamal

Ha ha ha, widzę że Pani Illi humor dopisuje :aua:  to bardzo dobrze wróży i cieszę się z tego, a co do okręgu, hmmm, napiszę, a odwiedzi mnie wtedy Pani??? :coffe:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

napiszę, a odwiedzi mnie wtedy Pani???

Nawet na drugi koniec Polski przyjadę zobaczyć jak Sąd przyjmuje Twoje oświadczenie w brzmieniu:

że nie będę się później ubiegał o prawa do dziecka

;)

Warto też tv zawiadomić, taki rarytas in spe jeszcze im się nie zdarzył ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jamal

Warto też tv zawiadomić, taki rarytas in spe jeszcze im się nie zdarzył

tak, szczególnie TV TRWAM :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...