Skocz do zawartości
niunia1987

Zdrada vs. Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy kto się rucha powinien mieć świadomość że wpadka może być i powinien się liczyć z konsekwencjami a nie usuwać

A niby dlaczego to dziecko miałoby ponosić konsekwencje. Wątek może przerodzi się w batalię "Czy jesteś za czy przeciw aborcji"? Przecież to jest indywidualna sprawa każdej kobiety i tak być powinno w każdym normalnym Państwie.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ONA)

Każdy ma swój punkt widzenia, a i tak nie wiadomo jakby się zachował w rzeczywistości. Ja nikomu nie każę usuwać ciąży, wyrażam tylko swoje zdanie. Tak samo każdy kto się "rucha" (cytuję) powinien liczyć się z konsekwencjami zarażenia się różnymi chorobami, co nie znaczy, że po ewentualnym zarażeniu nie powinien się leczyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ta dyskusja rzeczywiście mogłaby się bardzo rozwinąć i to nie na temat :lol: Dlatego urwijmy ten wątek, każdy wypowiedział swoje zdanie i niech tak zostanie

Ja nikomu nie każę usuwać ciąży

I nie twierdzę że każesz :lol: napisałem co ja myślę na ten temat natomiast nie było moim celem kogokolwiek pouczać czy nawracać. Od tego jest Maltańczyk :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie było moim celem kogokolwiek pouczać czy nawracać. Od tego jest Maltańczyk :->

Genialne :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie zaszłam... Stwierdziłam że narazie nie będę planować... Jak zajdę to zajdę... a z kim? To się okaże po fakcie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tutaj wszystkim czym mogę podpisuje pod 7th_cloud. Łóżko, zabawy, orgie i nie zliczone ilości partnerów to jedno i to jest świat dorosłych ale dzieci to juz zupełnie inny temat, pomijam już to jakie będzie podejście Panów teraz i potem ale co kiedyś powiedzieć dziecku, powiedzieć uczciwie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś bzdury (sorki ) piszecie. Jeżeli zdecydowany jestem na to żeby żona oddała się innemu, to trzeba się z tym liczyć. A skoro ją kocham do tego stopnia, pokocham też jej dziecko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś bzdury (sorki ) piszecie. Jeżeli zdecydowany jestem na to żeby żona oddała się innemu, to trzeba się z tym liczyć. A skoro ją kocham do tego stopnia, pokocham też jej dziecko

A ja uważam jak poprzednicy, po co mieszać w to dziecko ? Dla mnie to już przegięcie co innego zabawa w cuckold a co innego zapładnianie żony przez innego. Potem oszukiwać dziecko? Udawać tatusia? A może powiedzieć dziecku że mieliśmy fantazję i twoim tatusiem jest ktoś inny. Jak potem takie dziecko będzie patrzyło na "rodziców" ? Od startu marnuje się dzieciakowi życie - oszukując go to jedno lub mówiąc mu że przyszedł drugi Pan, przeleciał żonę i oto jesteś. ;)

I dlaczego trzeba się z tym liczyć? To nie średniowiecze i można się zabezpieczyć a nie iść na żywioł.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...