Skocz do zawartości
niunia1987

Zdrada vs. Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Mam dość nietypowe pytanie... Czy któraś z Was myślała o tym lub chciała żeby mieć np dziecko ze swoim mężem i kochankiem? Ja ostatnio mam dylemat czy mimo to że mój mąż się zgadza i twierdzi że będzie je kochał niezależnie od tego z kim je będę miała to jednak mam obawy... Czy nie zepsuje to naszych relacji (a są b.dobre) nie zawali nam się to do czego tak długo dochodziliśmy... Ja zarówno chciałabym mieć dziecko z prawego łoża jak i ze zdrady...

Czekam na Wasze opinie....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę, że facet pokocha jak swoje, a jak będzie jedno jego a drugie kochanka to tym bardziej

jeżeli kocha Ciebie to pokocha i Twoje dziecko nawet jeżeli to nie byłoby jego.

tak samo jak rodzice zastępczy kochają swoje dzieci

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja znam rodzinę, w której on wychowywał dziecko z jej innego związku, później urodziło się im wspólne dziecko, a o całej sytuacji dzieciom powiedzieli dopiero gdy skończyły 18 lat

nikt nie dał po sobie poznać, że któreś dziecko nie jest ich dzieckiem

no może troszkę jego mama troszkę inaczej traktowała to "nie jego dziecko"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Boże.. jakie masz wspaniałe piersi.. A dziecko poczęte przez kochanka ? nie wykluczam że takie rzeczy mogą się zdarzyć. Obrączka nie chroni przed ciążą :-> .

Mocne..bardzo mocne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie sie wydaje że jeżeli nie jesteście pewni to powinniście poczekać aż pewność sama przyjdzie. Nie pominę jeszcze tej kwestii że wg.mojej opinii dziecko nie powinno być środkiem zaspokojenia fantazji rodziców. Tyle.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

arr Wysłany: Dzisiaj 21:47 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

A mnie sie wydaje że jeżeli nie jesteście pewni to powinniście poczekać aż pewność sama przyjdzie. Nie pominę jeszcze tej kwestii że wg.mojej opinii dziecko nie powinno być środkiem zaspokojenia fantazji rodziców. Tyle.

Zaspokojenia fantazji rodziców może i nie... Ale nie wykluczaj że to dziecko nie będzie stworzone z miłości... Czy miłość do kochanka jest zła?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzają się przypadki , jak sądzę , że kobieta nie może zajść w ciążę z mężem. Albo fizjologia alby podświadome odrzucenie męża jako wartościowego "samca". Być może wtedy .. jaet to rozwiązanie. Jakiś atawistyczny pęd każe szukać takich rozwiązań. Bo skoro podobno 8-9 proc. kobiet to robi, zjawisko nie jest jakimś absolutnym marginesem..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przemyśl to dobrze! Nigdy nie wiadomo, czy kiedyś się nie rozstaniecie, czego oczywiście nie życzę. Co, jeśli wówczas Twój rogacz wystąpi o zaprzeczenie ojcostwa? A nawet jeśli tego nie zrobi ale zupełnie odetnie się od tego dziecka?

A moralnie? Nie mnie oceniać, przecież to Wasze życie i Wasze wartości. Oby tylko dziecko z nieprawego łoża kiedyś przez to nie cierpiało.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...