Skocz do zawartości
niunia1987

Zdrada vs. Rodzina

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Arre

Ja tylko napiszę, że prokuratora żadne terminy nie obowiązują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś bzdury (sorki ) piszecie. Jeżeli zdecydowany jestem na to żeby żona oddała się innemu, to trzeba się z tym liczyć. A skoro ją kocham do tego stopnia, pokocham tez i dziecko 

Całkowicie się zgadzam z tym poglądem . Co za hipokryzja przez niektórych przemawia. Zona dajaca dupy bez ślubu jest OK ale zapłodnienie jej już jest niemoralne??

Porzućcie cuckold z takimi poglądami

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkowicie się zgadzam z tym poglądem . Co za hipokryzja przez niektórych przemawia. Zona dajaca dupy bez ślubu jest OK ale zapłodnienie jej już jest niemoralne??

Porzućcie cuckold z takimi poglądami

Moim zdaniem żadna hipokryzja tu się nie przejawia  a etyczne rozważanie konsekwencji naszych zabaw jest jak najbardziej właściwe.

Urodzenie "cudzego dziecka" niesie ze sobą konsekwencje i czy tego chcemy czy nie należy decyzje taką podejmować nadzwyczaj rozważnie. Wkraczamy tu już w delikatną sferę poza sexualną i nie mającą defacto nic wspólnego z cuckoldem. Należy pamiętać że ewentualne zapłodnienie przez kochanka nie wiąże się w przyszłości jedynie z akceptacja dziecka przez rogacza ale równiez ze zrzeczeniem praw do niego przez kochanka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ewentualne zapłodnienie przez kochanka nie wiąże się w przyszłości jedynie z akceptacja dziecka przez rogacza ale równiez ze zrzeczeniem praw do niego przez kochanka.

Bzdura.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie dam sie przekonać do innych poglądów niemniej bardzo proszę rozwiń swą wypowiedź merytoryczną argumentacją.

Ja nie mówię że jestem najmądrzejszy na świecie ale staram się choć argumentować swoje wypowiedzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie dam sie przekonać do innych poglądów niemniej bardzo proszę rozwiń swą wypowiedź merytoryczną argumentacją.

Ja nie mówię że jestem najmądrzejszy na świecie ale staram się choć argumentować swoje wypowiedzi.

Bądź łaskaw używać mojego nicku, gdy się do mnie zwracasz bądź zacytować fragment mojej wypowiedzi, bo nie wiadomo czy to do ogółu czy do szczegółu piszesz.

Nadto, są moje wypowiedzi co tego lub pokrewnego (nomen omen) tematu. Kto szuka ten znajduje, a ja powielać się nie zamierzam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

merytoryczną argumentacją.

To może tak: tematów naokoło dzieciowych u nas całe mnóstwo i tyle zdań ilu ludzi. Bez spiny. Ale żeby była argumentacja, no to żeby się czegoś zrzec, to najpierw trzeba to UZNAĆ. Dlatego zwykle chodzi się do Urzędu Stanu Cywilnego, aby tam uznać dziecko jako własne. Gdy uznania nie ma, to i ojca nie ma, lub trzeba ojcostwo udowodnić.

Urodzenie "cudzego dziecka" niesie ze sobą konsekwencje i czy tego chcemy czy nie należy decyzje taką podejmować nadzwyczaj rozważnie. Wkraczamy tu już w delikatną sferę poza sexualną i nie mającą defacto nic wspólnego z cuckoldem.

Poczytaj o Pregnancy Risk. To jest odłam cuckoldu. I proszę, niech się teraz nie odezwą ukryci obrońcy praw dziecka, którzy będa piali ze złości. To jest Cuckoldplace a nie Fronda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę w końcu zerknąć co to ta "Fronda". :D Choć trochę mi się nie chce, bo wiem, żem "wyklęta". :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś taką sytuację.

Nawiązałem kontakt z małżeństwem, które szukało "zapładniacza" bo sami nie mieli szans na własne dziecko.

Scenariusz był gotowy, żadnych pocałunków, erotyzmu, po prostu miałem przyjechać, zrobić co swoje, załozyć portki i odjechać.

Długo myślałem ale w końcu odmówiłem, wiem że niemógłbym normalnie żyć wiedząc, że kilkanaście kilometrów dalej żyje sobie moje dziecko.

Szkoda mi było tej pary, bo odniosłem wrażenie że są bardzo zdesperowani, ale nie mogłem im pomóc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...