Skocz do zawartości
Atrix

Fantazja o 3 osobie.

Rekomendowane odpowiedzi

Moja dziewczyna stwierdziła "przeraża mnie fakt że mi się to podoba" co o tym myśleć ? 

Myślę, że jest to próba z jej strony na pozostawanie w twoich oczach jednak grzeczną dziewczynką pomimo waszych rozmów, trochę też jakby wskazanie , że obawia się twoich kolejnych fantazji.

Tak ja to odbieram ale wiadomo, kobiety kto je zna?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ta trzecia osoba to liczby pojedynczej czy mnogiej? :)

A poważnie, zgodzę się z Illą - zaszczepienie fantazji drugiego mężczyzny w Waszym łózku jest moze bardziej gwaltownym krokiem fizycznie, ale emocjonalnie znacznie bezpieczniejszym. Dla Was obojga.

Kobiety boją się konkurencji, zwykle bardziej niż mężczyźni, którzy są hierarchiczni i zawsze znajdą miejsce w stadzie.

Zasygnalizowanie jej, że chciałbyś jej umożliwić nieziemskie doznania jest sygnałem, że to jest dla niej, nie dla Ciebie. Druga kobieta w łózku to stereotyp, który zwykle u początkujących w temacie różnych wymian rodzi pytanie: czy ja sama Ci już nie wystarczam?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe do poczytania choć tak przerażając obce mojemu pojmowaniu :-D:shock:

Ale Ty nie jestes stereotypowa, SMC :). Jak widac na zalaczonym obrazku, Twoje plemie stanowi mniejszosc. To slodkie, nawiasem mowiac :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to smutne konkluzja do kobiet - czemu tak niewiele ma ładne buty... :facepalm::mur::pala::cry:

ALE PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ ZA DYGRESJĘ - już skończyłam:)

No, ja sobie wypraszam!!!!!!!! Fakt, ze nie fotografuje sie pasjami w butach nie oznacza, ze ich nie mam!!!!!!!!! Coz to za teoria wywrotowa, moja Panno!!!!!!!!!! ??????????

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za to smutne konkluzja do kobiet - czemu tak niewiele ma ładne buty... :facepalm::mur::pala::cry:

Maleńka, zajrzyj do stosownego wątku obuwniczego ;) taki tyż mamy, zresztą.. czego my tu nie mamy..  :-D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To forum potwierdza moją teorię, że ewolucyjnie mężczyźni zostali jednak w tyle - kobiety wiodą prym zdecydowanie w ciekawych wypowiedziach:P

A cóż to za wyrafinowana prowokasją, hę? :) Ewolucja to niezła suka, swoją drogą, ale ja to przynajmniej buty mam ładne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, teraz to już chiba kolejnych fot butów nie wstawię. ;) A tyyyle ich jeszcze. :P

SMC, nie to jest ładne, co jest ładne, ale co się komu podoba. ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...