Skocz do zawartości
Atrix

Fantazja o 3 osobie.

Rekomendowane odpowiedzi

swingers bez wymiany partnerów? tzn? 

Seks równoległy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie myślałem o tym bo sądziłem że lepiej zacząć od jednej osoby. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Waszym przypadku, wydaje mi się, lepiej zacząć od spotkania z Para Swingers, wyjść na piwo, na kolację, porozmawiać.

Następnym krokiem może być seks równoległy, bez interakcji.

Chyba, że nie liczysz się ze swoją Partnerką (bo Ona nie wie co Ci po głowie chodzi) i chcesz iść na żywioł? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę się :) ale wiem co w niej drzemie i chciałbym to wydobyć. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Atrix, przecież już wydobyłeś ;)

W czym problem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się jak to poprowadzić żeby doszło do czegoś w realu ;) a nie tylko w fantazjach ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musicie poznać kogoś właściwego ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraz z moją dziewczyną od pewnego czasu fantazjujemy o dodatkowej osobie w łóżku. Zaczęło się od niewinnej rozmowy, a teraz za każdym razem podczas wspólnych uniesień fantazjujemy , rozmawiamy nakręcamy się tą wizją :) Fantazjujemy o wspólnej koleżance i teraz zaczynają się schody ponieważ czy znajoma osoba jest odpowiednia na pierwszy raz?  Moja dziewczyna stwierdziła "przeraża mnie fakt że mi się to podoba" co o tym myśleć ? ;)

Pozdrawiam ;)

To co opisałeś to już pierwszy krok bo mniej więcej jesteście zdecydowani...teraz poszukajcie razem jakiejś kobiety i spotkajcie się z nią na spokojnie...obgadacie wszystko...jak by to miało wyglądać i wgl...

Musicie się dobrze zastanowić czy chcecie żeby Twoja kobieta pokochała się z tamtą, a Ty popatrzysz czy też chcesz brać czynny udział w tym wszystkim bo nie wiadomo czy Twoja połówka się na to zgodzi żebyś zajmował się inną kobietą...hm? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

JA chciałbym brać czynny udział i wydaje mi się że mi na to pozwoli bo fantazjując opowiadam jej co bym jej robił i tej osobie 3 :) 

Stanęło na tym że się zastanowi i pomyśli. Więc pozostało mi tylko czekanie ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...