Skocz do zawartości
Atrix

Fantazja o 3 osobie.

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz z moją dziewczyną od pewnego czasu fantazjujemy o dodatkowej osobie w łóżku. Zaczęło się od niewinnej rozmowy, a teraz za każdym razem podczas wspólnych uniesień fantazjujemy , rozmawiamy nakręcamy się tą wizją :) Fantazjujemy o wspólnej koleżance i teraz zaczynają się schody ponieważ czy znajoma osoba jest odpowiednia na pierwszy raz?  Moja dziewczyna stwierdziła "przeraża mnie fakt że mi się to podoba" co o tym myśleć ? ;) 

Pozdrawiam ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja dziewczyna stwierdziła "przeraża mnie fakt że mi się to podoba"

No jakoś trudno mi jest sobie wyobrazić to, że idziemy do łóżka z kimś, kto się nam nie podoba.

co o tym myśleć ? ;)

Obgadać, przegadać, wyciągnąć wnioski. Wspólnie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jakoś trudno mi jest sobie wyobrazić to, że idziemy do łóżka z kimś, kto się nam nie podoba.

eeeeeee przeraża ją fakt że jej się podoba ta fantazja i że na nią to tak działa ;P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, pardon, niedokładnie przeczytałam.

A co konkretnie w tym podobaniu Ją przeraża?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to nazwać ale chodzi o to że zawsze byłą grzeczna w łóżku bez jakiś eksperymentów. I przeraża ją to że ma takie myśli o koleżance ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Była grzeczna, bo tak normy społeczne nakazują kobiecej roli życiowej.

Coś wyzwoliło jej pragnienia. Pytanie co?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się od wspólnej fantazji. I powiedziała mi ze zawsze chciała spróbować z kobietą. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się od wspólnej fantazji. I

A kto zaczął mówić o tej fantazji?

Powinieneś być czujny, dla większości kobiet trójkąt 2K+M jest trudniejszy niż dla faceta 2M+K.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ;) Ona nie wie o moich fantazjach związanych z cuckold. Myślałem że jak zaproponuję na początku kobietę to będzie jej łatwiej ale nie pomyślałem o tym że ona będzie się bać porównania. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że jak zaproponuję na początku kobietę to będzie jej łatwiej ale nie pomyślałem o tym że ona będzie się bać porównania.

Kobieta, która ma wysoką samoocenę nie będzie obawiać się porównań, a przede wszystkim  powinna mieć świadomość, że jest dla Ciebie tą jedyną i nie ma zagrożenia, że odpłyniesz emocjonalnie z kochanką.

A nie rozważałeś opcji swingers bez wymiany partnerów?

Ta opcja wydaje się najbardziej bezpieczna na początek.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...