Skocz do zawartości
Ola

Witam po długiej przerwie...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Oto jestem! Ktoś, kto od początku śledzi poczynania mojego Męża (Lemonda), wie, że jeszcze jakiś czas temu zarejestrowanie się na tym forum, było dla mnie abstrakcją. Jednak w końcu zdecydowałam się! Pstryczek w nos dla tych, którzy wątpili :P i buziaki dla "cierpliwie wyczekujących" :) Przyznam, że jest to dla mnie dość odważny krok i decyzja, ale w końcu niczego nie tracę, a może zyskam? A skąd ta zmiana? Pamiętam dobrze zaskoczenie Męża, gdy czytałam Wasze komentarze (dziękuję za wszystkie!). Ja sama też byłam mile zaskoczona, gdyż wzbudzały one u mnie uśmiech, czasem onieśmielenie, ale przede wszystkim sprawiły, że poczułam się wyjątkowa i w końcu uwierzyłam w słowa Męża. Nie oznacza to, że obawy i wątpliwości związane z tematem cucoldu minęły. Temat dalej wzbudza we mnie mieszane uczucia. Ponadto dalej się obawiam, że jeśli w to "wejdę", to popłynę...  a gdy oddam się temu bez reszty i zahamowań,  wyjdzie ze mnie seksualny zwierz, którego nikt nie powstrzyma  :redevil:  Ale w zasadzie czemu nie? ;) Zobaczymy jak sprawy się potoczą... Póki co zapraszam wszystkich chętnych do rozmów, flirtów i flircików...

Pozdrawiam!

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Oto jestem! Ktoś, kto od początku śledzi poczynania mojego Męża (Lemonda), wie, że jeszcze jakiś czas temu zarejestrowanie się na tym forum, było dla mnie abstrakcją. Jednak w końcu zdecydowałam się! Pstryczek w nos dla tych, którzy wątpili :P i buziaki dla "cierpliwie wyczekujących" :) Przyznam, że jest to dla mnie dość odważny krok i decyzja, ale w końcu niczego nie tracę, a może zyskam? A skąd ta zmiana? Pamiętam dobrze zaskoczenie Męża, gdy czytałam Wasze komentarze (dziękuję za wszystkie!). Ja sama też byłam mile zaskoczona, gdyż wzbudzały one u mnie uśmiech, czasem onieśmielenie, ale przede wszystkim sprawiły, że poczułam się wyjątkowa i w końcu uwierzyłam w słowa Męża. Nie oznacza to, że obawy i wątpliwości związane z tematem cucoldu minęły. Temat dalej wzbudza we mnie mieszane uczucia. Ponadto dalej się obawiam, że jeśli w to "wejdę", to popłynę...  a gdy oddam się temu bez reszty i zahamowań,  wyjdzie ze mnie seksualny zwierz, którego nikt nie powstrzyma  :redevil:  Ale w zasadzie czemu nie? ;) Zobaczymy jak sprawy się potoczą... Póki co zapraszam wszystkich chętnych do rozmów, flirtów i flircików...

Pozdrawiam!

Pozostaje mi tylko rozłożyć szkarłatny dywan utkany z pochlebst i zachwytów..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj serdecznie w naszym gronie....już oficjalnie :-) Nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz takie rozterki. Na wszystko przychodzi swój czas. Pośpiech w tych delikatnych tematach nie jest wskazany. Cieszcie się sobą i dajcie nam nacieszyć się Wami ;-) Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pstryczek w nos dla tych, którzy wątpili :P i buziaki dla "cierpliwie wyczekujących"

Witaj :) :)

Choć Cię nie znam, to nigdy w Ciebie nie wątpiłem :) Baw się dobrze, dużo pisz, udzielaj się, kochaj Męża co Ci takie fajne konto sprezentował i w ogóle. Joł! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Jak widac marzenia zaczynające się w głowie realizują się w rzeczywistości.

Pozdrawiam milutko i zachęcam do aktywnego udziału :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mogę przejść obok tak fajnego przywitania całkiem obojętny.

Witam ciepło koleżankę Olę i zapraszam do konwersacji ... 

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...