Skocz do zawartości
gentleman

Pozycja 69, w trójkącie MKM, z rogaczem na dole.

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście nie byłem w takiej pozycji ale za to moja Hotka miała przyjemność z zaprzyjaźnioną parą współpracować miałem przyjemnośc jako sisi usługiwać na spotkaniu muszę powiedzieć ze gdyby nie pas który nosiłem mój wzwód sięgałby zenitu, Panie były w siudmym niebie Pan je doskonale obsługiwał a Panie zajmowały sie swoimi jaskiniami rozkoszy,wkoło rozchodziły sie tylko głębokie westchnienia i jeki uniesień uważam to za super układ.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na spotkaniu muszę powiedzieć ze gdyby nie pas który nosiłem mój wzwód sięgałby zenitu,

Domyślam się, że w momencie ściągnięcia pasa poczułeś niewyobrażalną ulgę :) Kiedy go ściągnąłeś? Byłem raz świadkiem, jak facetowi ściągano pas. Wyraz ulgi jaki miał na twarzy bezcenny... Inna sprawa, że mieszało się to z błaganiem o to by ktoś pozwolił/ pomógł mu dojść ;) Miał pech... został jeszcze na jakiś czas przykuty do łóżka kajdankami ;)

A jeżli chodzi o pozycję 69. To jest to jedna z moich ulubionych, chociaż zastosowana tylko raz niestety. Doznania była cudowne dla całej trójki chociaż Rogacz początkowo był troszkę wystarszony ;) Jednak jedno zdanie Hotki wystarczyło by go przekonać ;) Co prawda nie przepadam, gdy Rogacz ssie mojego penisa ;) Za chętnie daję mu wyssać spermę z prezerwatywy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ewa

Koniecznie musze ja dodac do mojego zestawu jak dojdzie do mojego pierwszego spotkania z tego forum. Mysle o rogaczu, moj wlasny niechetny tym niecnym praktykom

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją wyobraźnię niesamowicie podnieca taka pozycja (taki obrazek): ja leżę na plecach a na mnie pomiędzy moimi nogami leży moja Hotka  z wypiętym tyłeczkiem.Za nią klęczy ogier i bierze ją "od tyłu". :doggystyle:

Żona stara się pieścić mojego członka, rękami, piersiami, języczkiem, ale im bardziej jet podniecona im jest "bliżej",bardziej "dochodzi, tym jest to trudniejsze. :blow1:

Stara się, ale po jakimś czasie nie może pieścić mnie już ustami bo jęczy z rozkoszy, na jej piersiach ogier położył swoje wielkie dłonie więc dalej pieści mnie jedynie ręką a w końcu nie możę już zapanować nad tym co czuje i ściska jedynie mocno mojego członka w rytm swoich skurczów.

I w jednym momencie wszyscy przeżywamy rozkosz - Ona, jej Kochanek i ja... :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że w momencie ściągnięcia pasa poczułeś niewyobrażalną ulgę :) Kiedy go ściągnąłeś? Byłem raz świadkiem, jak facetowi ściągano pas. Wyraz ulgi jaki miał na twarzy bezcenny... Inna sprawa, że mieszało się to z błaganiem o to by ktoś pozwolił/ pomógł mu dojść ;) Miał pech... został jeszcze na jakiś czas przykuty do łóżka kajdankami ;)

A jeżli chodzi o pozycję 69. To jest to jedna z moich ulubionych, chociaż zastosowana tylko raz niestety. Doznania była cudowne dla całej trójki chociaż Rogacz początkowo był troszkę wystarszony ;) Jednak jedno zdanie Hotki wystarczyło by go przekonać ;) Co prawda nie przepadam, gdy Rogacz ssie mojego penisa ;) Za chętnie daję mu wyssać spermę z prezerwatywy ;)

Najdłużej nosiłem pas 3 miesiące wtedy to przy ściąganiu odrazu dochodziłem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Sukkuq

Mi się pozycja podoba, ale nie dane mi było wypróbować ;]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się pozycja podoba, ale nie dane mi było wypróbować ;]

wszystko przed Tobą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Sukkuq

wszystko przed Tobą ;)

Mam nadzieję :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...