Skocz do zawartości
gentleman

Pozycja 69, w trójkącie MKM, z rogaczem na dole.

Rekomendowane odpowiedzi

Rewelacyjna pozycja, szczególnie, gdy kochanek dojdzie w hotce, a rogacz pięknie wyliże cipeczkę z jego spermy i wyczyści penisa kochanka. W takiej sytuacji mógłbym być zarówno rogaczem jak i kochankiem ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super pozycja, miałem przyjemność dwa razy leżeć tak pod moją Żoną gdy Kochanek wypełniał Ją od tyłu, dokładnie tak jak na załączonym gifie. Piękna sprawa, wszyscy mieliśmy wielką przyjemność, ja bo mogłem dokładnie obserwować i smakować, Kochanie bo miała dodatkową przyjemność no i Kochanek bo po wszytskim miał wyczyszczonego :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, pozycja daje wiele możliwości, w tym z bliska oglądania "okoliczości przyrody".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to moja ulubiona pozycja :) Swojego czasu często praktykowana, czego dowodem może być ten kadr:

post-4210-0-49102400-1410600297_thumb.jpg

• Lubię 32
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wchodze_mocno

Świetnie to wygląda z boku i musi być bardzo przyjemnie. Chętnie wyszedłbym w taki sposób mocno od tyłu w hotkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to moja ulubiona pozycja :) Swojego czasu często praktykowana, czego dowodem może być ten kadr:

attachicon.gifmy z przyjacielem.jpg

Ależ Ona ma ciało !

Pupa okrąglutka,

Pierś o pięknym kształcie.

Układ taki że para bucha, bo ma jeszcze jednego zucha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wchodze_mocno

A jak podchodzicie do kwestii kontaktu pomiędzy panami podczas takiej zabawy? Pytanie zarówno do Pań jak i panów. Oczywiście pomijam sytuację, kiedy panowie są bi, bo tutaj sprawa jest oczywista. 

Nie mam nic przeciwko kiedy Rogacz "asystuje" przy wejściu w kobietę, zakłada gumkę na mój sprzęt czy po prostu go dotyka. Podniecają mnie podwójne penetracje, dwa na raz do ust, w cipkę czy w rękę.Tak samo gdy jestem już w środku nie przeszkadza mi co robi Rogacz na dole. Ale nie chciałbym żeby brał go do ust, czyścił "po" itd. Odrzuca mnie to już. 

Sam również chętnie znalazłbym się na dole, ale w pozycji kiedy kobieta jest na odwróconego jeźdźca i oboje mają rozłożone nogi. Taką bzykaną cipkę bardzo chętnie bym wypiescił. Będąc pod spodem przeszkadzałyby mi jajka odbijające się o moje czoło:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam tę pozycję. Podnieca mnie kiedy mogę lizać na zmianę cipkę mojej ukochanej i klejnoty jej kochanka, a także mieć wkładany do ust od czasu do czasu jego penis. Oczywiście wielka frajdę sprawia mi też jego wytrysk w moich ustach lub tez wypływająca wprost do nich sperma z cipki mojej zony.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...