Skocz do zawartości
gentleman

Pozycja 69, w trójkącie MKM, z rogaczem na dole.

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniała mi się właśnie ta pozycjia z racji bardzo entuzjastycznych reakcji hotki i rogacza.

Bardzo miłe sms-y dostawałem jeszcze długo później.

Na początku on nie bardzo przekonany, ona nie czująca się komfortowo.

A okazała się ich ulubioną pozycją.

Jestem ciekawy czy mieliście takie doświadczenia i jakie były wasze wrażenia?

tumblr_my4lqgykkd1syvz7ao1_500.gif

• Lubię 20
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kaznodzieja

My mieliśmy już takie doświadczenie, ale miało to miejsce z naszym stałym kochankiem do którego bliskości już oboje (szczególnie ja) przywykliśmy. Miłe doświadczenie dla ciała i jeszcze milsze dla oka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem. Tylko to co wspomniała para oni to już jest wyższy stopień znajomości. Pani była bardzo zadowolona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O takich pozycjach to niech lepiej pisze mój Małżonek, ale ja mam swoja ulubioną trójkątną pozycję w konfiguracji nieco innej, bo KMK : ja na dole, Kochanka Janka na mnie przodem tak by jej cipka ocierała się o moją, krzyki, jęki i westchnienia przesyła mi prosto do mojego ucha a mój Małżonek posuwa Ją od tyłu :) Booossssskooooo .... :D 

• Lubię 26

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O takich pozycjach to niech lepiej pisze mój Małżonek, ale ja mam swoja ulubioną trójkątną pozycję w konfiguracji nieco innej, bo KMK : ja na dole, Kochanka Janka na mnie przodem tak by jej cipka ocierała się o moją, krzyki, jęki i westchnienia przesyła mi prosto do mojego ucha a mój Małżonek posuwa Ją od tyłu :) Booossssskooooo .... :D

Na samą myśl .. mam dreszcze :-). Zazdroszczę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... ja na dole, Kochanka Janka na mnie przodem tak by jej cipka ocierała się o moją, krzyki, jęki i westchnienia przesyła mi prosto do mojego ucha a mój Małżonek posuwa Ją od tyłu :) Booossssskooooo .... :D

..i patrzeć na to szystko z boku.. bezcenne :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...