Skocz do zawartości
marecki18

W jakiej sytuacji chcial bys przylapac swoja hotke z kochankiem?

Rekomendowane odpowiedzi

W jakiej sytuacji chcial bys przylapac swoja hotke z kochankiem???

Nie ma sondażu, mimo że temat w Dziale Sondaże. Przenoszę do Działu Dyskusje.

Nie ma takiego tematu; jest temat, co byś chciał usłyszeć, gdy żona wraca od kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W jakiej sytuacji chcial bys przylapac swoja hotke z kochankiem???

Nie chciałbym jej przyłapywać. Chciałbym brać udział w jej przygotowaniach a potem, żeby mi wszystko opowiedziała a najlepiej pokazała filmik. Przyłapanie kojarzy mi się ze zdradą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taką fantazję. Oczywiście w relacjach cuckold sam fakt nie jest zaskoczeniem, ale ten konkretny moment. :smutek3:  W mojej fantazji (nie specjalnie zresztą wyrafinowanej) wracam do domu  wieczorem wcześniej niż zapowiedziałem. Przekonany że żony nie ma w domu zamyślony otwieram drzwi sypialni i widzę że żona kocha się ze swoim kochankiem. :sex1: Oni podobnie jak ja są zaskoczeni, lećz nie zamierzają przestać. Żona krzyczy do mnie "wyjdź, wyjdź natychmiast" :klotnia: a ja posłusznie zamykam drzwi.

popgoda fatalna nie mam dokąd pójść więc czekam dyskretnie w pokoju obok jeszcze ponad godzinę cichutko żeby im nie przeszkadzać :list: , a oni nie krępują się kompletnie tą sytuacją. :doggystyle:

Po wszystkim nie wracamy z żoną do romowy na ten temat. :lock:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...