Skocz do zawartości
marecki18

piersi czy posladki

piersi czy posladki  

354 użytkowników zagłosowało

1. 1. co was bardziej kreci i na co bardziej zwracacie uwage

Rekomendowane odpowiedzi

A miesić, głaskać ugniatać, mietosic, drapać, przytulać, calowac, podgryzać, miziac szorstkim policzkiem, wodzić palcami, jezykiem, łaskotać rzęsami, chuchać, dmuchać,dźgać, chłostać maczugą, przytulać, ściskać , spoglądać ukradkiem, z nienacka, zespół przymrużonych powiek czy poprostu sie gapic :-D

To tak skrótowo i na szybkiego :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie jednogłośnie C Y C K I !!

ale pośladkami tez nie pogardzę ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi robią wodę z mózgu.

Pupa też jest ekstra, czy to w dotyku czy jak powoli zasłania światło i spoczywa na mojej twarzy ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi robią wodę z mózgu.

Pupa też jest ekstra, czy to w dotyku czy jak powoli zasłania światło i spoczywa na mojej twarzy ;-)

Odnoszę wrażenie ze usta robią naczęściej wodę z mozgu :-D

A tak rży okazji po co wybierać kiedy mozna chwycić za piersi i miedzy pośladki !!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoszę wrażenie ze usta robią naczęściej wodę z mozgu :-D

A tak rży okazji po co wybierać kiedy mozna chwycić za piersi i miedzy pośladki !!

Mam duże usta więc taki widok na mnie aż tak nie działa.

Wizualnie tyłek mnie tak nie kręci jak odpowiednio podkreślone piersi.

Np. w sukience takiej jak miała Monica Bellucci w filmie Irresistible  (film można oglądać tylko do pewnego momentu).

Dla rąk i języka znów piersi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazane,aby był dobry "bar"i "zaplecze"ale jeśli już...dobra dupcia nie jest zła :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pupa jest zdecydowanie ważniejsza (nie za mała nie za duża i nie płaska) a piersi lepiej małe niż za duże (wiadomo idealne to takie w mieszczące się w dłoni).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszą mnie wyniki tej sondy. Jak pani będzie chciała być jednocześnie z 3 facetami, obie piersi będę miał na wyłączność, a dwóm pozostałym zostanie po jednym pośladku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...