Skocz do zawartości
marecki18

piersi czy posladki

piersi czy posladki  

354 użytkowników zagłosowało

1. 1. co was bardziej kreci i na co bardziej zwracacie uwage

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, maniurka pisze:

Poczytalam temat i zastanowiłam się chwilkę nad tym jak widzę kobiety, które mnie pociągają i zdecydowanie w głowie mam ich piękne pośladki choc u siebie wole piersi, za pośladkami nie przepadam

Zdecydowanie pośladki, chociażby są one owocem cieżkiej pracy na silowni. Natomiast piersi się ma albo nie.. genetyka. Rosną wraz z poziomem tkanki tłuszczowej. Zawsze mozna zrobic operacje, na pośladki juz nie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Kwintesencyjni pisze:

Zawsze mozna zrobic operacje, na pośladki juz nie ;)

Oczywiście, że można zoperować pośladki, choć Polsce jeszcze nie jest to jeszcze tak popularne, jak operacja biustu.

40 minut temu, Kwintesencyjni pisze:

Ps. Po co wybierać, skoro można mieć jedno i drugie :)

Nie trzeba wybierać na zasadzie - albo piersi, albo pośladki. Ale zazwyczaj ma się "faworyta", czyli co bardziej nas kręci, na co bardziej zwracamy uwagę. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi.  Zdecydowanie. Chociaż... pośladki też są takie mięciutkie To może jednak one. Tak wolę pośladki!

Ale z drugiej strony piersi tak uroczo reagują na dotyk. To może jednak one. Tak, zdecydowanie piersi!

No ale jak tak sobie wyobrażam przed sobą pięknie wypięte pośladki... to chyba jednak je bym wybrał. Yhm, na pewno wolę pośladki! 

Jednak... po chwili zastanowienia... wybiorę piersi.  Albo nie... 

Dlaczego tak trudno mi się zdecydować...

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.09.2020 o 22:55, Zouza pisze:

Oczywiście, że można zoperować pośladki, choć Polsce jeszcze nie jest to jeszcze tak popularne, jak operacja biustu.

Nie trzeba wybierać na zasadzie - albo piersi, albo pośladki. Ale zazwyczaj ma się "faworyta", czyli co bardziej nas kręci, na co bardziej zwracamy uwagę. 

Oczywiście, że można. Prosze zauważ tylko, że pośladki można wytrenować i nadac im kształt, a piersi juz nie wytrenujesz. Chodzi mi o te kobiece. Tylko operacja wchodzi w grę

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Kwintesencyjni pisze:

Oczywiście, że można. Prosze zauważ tylko, że pośladki można wytrenować i nadac im kształt, a piersi juz nie wytrenujesz. Chodzi mi o te kobiece. Tylko operacja wchodzi w grę

A troszkę można wytrenować. Oczywiście nie tak, jak pośladki. I nie do stanu tak jędrnego, jaki umożliwia chirurgia.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi czy pośladki? 

Bardzo trudne pytanie. 

Swoje piersi lubię niezależnie od rozmiaru. Tak samo jest z pośladkami, szczególnie teraz, jak zaczynają wyglądać tak jak tego chcę.

Natomiast u innych kobiet bardzo lubię obie te części ciała. Dlatego nie potrafię wybrać. ?‍♂️

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie pośladki. Okrągłe, nie płaskie, jeszcze jak sa ćwiczone to wystarczy parę kroków Pani i ja wymiękam, nie oderwie wzroku hehe :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...