Skocz do zawartości
marecki18

piersi czy posladki

piersi czy posladki  

354 użytkowników zagłosowało

1. 1. co was bardziej kreci i na co bardziej zwracacie uwage

Rekomendowane odpowiedzi

"Lubie kiedy miękko ładuje ona zmysłowo na mojej twarzy"

Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać

Zdecydowanie pupa

Napisz proszę w jaki sposób Cię ona kręci.

Obcisłe rzeczy?

Bielizna?

Mnie zawsze interesuje jak kobieta "nakręca" się widokiem, bo to faceci z reguły są wzrokowcami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubie , gdy kobieta idac nia kreci , a mezczyzna ma posladki jak "stal" :)

wiadomo , zeby bylo ja widac , musi ja opinac stroj , lub byc wyeksponowana naga lub w stringach

uwielbiam wypiete damskie posladki

a meskie najlepiej wygladaja nagie :) nie lubie meskich stringow :)

Napisz proszę jakie bodźce na ciebie działają- wzrokowe, głosowe?

Co cię kręci skoro np. rozmawiamy o widoku pupy.

Mnie np. kręci bardziej kuszenie dekoltem, piersi bez biustonosza pod cienką bluzką.

Albo "rozmowa" gdy ona stoi bez bielizny i dla spotęgowania efektu jedną nogę postawi w małym oddaleniu do drugiej (gdy wcześniej miała złączone).

W przypadku pupy fajne są spodenki siatkarek, stringi. A mega zabawa z niewolnica w postaci:

Niech będzie po angielsku: let go of your panties, spread your legs and bend over, spread your cheeks slave

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór typu jeść czy pić? Na widok głębokiego dekoldu na fajnych piersiach potrafię zapomnieć o oddychaniu, z kolei super tyłek mojej żony który ląduje na mojej twarzy..... No i mam erekcję. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ankiecie pośladki ale w życiu nie chciałbym wybierać bo wybór byłby naprawdę trudny o ile wogole możliwy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko i wylacznie wzrokowe !

rozmowa mnie nie kreci na temat posladkow

zwracam na nie uwage i jesli mi sie spodobaja od razu mam ochote pomasowac lub dac klapsa

gorzej , gdy sa to posladki obcej osoby , wtedy moge pomiziac tylko wzrokiem :)

Czyli w razie trafienia na ciekawy obiekt mówisz "Zapraszam Pana/Panią na chwileczkę zapomnienia, w postaci kontroli organoleptycznej tylnej części ciała?. Oczywiście w myślach ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w razie trafienia na ciekawy obiekt mówisz "Zapraszam Pana/Panią na chwileczkę zapomnienia, w postaci kontroli organoleptycznej tylnej części ciała?. Oczywiście w myślach ;-)

To nie do mnie wprawdzie. Ale jak się pierwszy raz zobaczyłyśmy to wcale mnie nie zapraszała :) Tylko od razu dłońmi sprawdziła pod spódnicą :lach:

Ale się smucę od tamtego czasu. Bo nie powiedziała magicznego "ale masz fajny..." :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi uwielbiam po twarzy są zaraz u mnie nawet czasem przed jak są idealne takie jak lubię i jestem napalony sutki również dla mnie bardzo ważne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś sądziłem, że to nie ma znaczenia. Nawet byłem przekonany, że to tyłeczek jest tym co mnie najbardziej kręci. Jednak wchodząc w długoletni związek z kobietą posiadającą duże i piękne piersi, okazuje się że z czasem nasze gusta potrafią się zmienić. To co kiedyś nas kręciło nadal kręci, ale jednak nowym wzorcem piękna, tego co nas podnieca, jest sylwetka i atrybuty jakie poznaliśmy i zachwycaliśmy się w tym związku w którym naprawdę kochaliśmy. To ciekawe jak emocje i uczucia potrafią czasem mieć wpływ również na to czego pragniemy i co nas w życiu zwyczajnie podnieca. Dlatego dziś dla mnie są to przede wszystkim piersi, choć piękną i kształtną pupą również się zachwycam ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że obie te skarby cieszą oko mężczyzny, ale raczej tyłeczek. Żona ma niesamowicie wytrenowany i dotykam go średnio kilkadziesiąt razy na dobę :)
Natomiast piersi podobają mi się, niesamowicie mnie podniecając, gdy ciało wygina się w rozkoszy. Wtedy powstaje Ala mostek z pleców i cycuszki wyglądają obłędnie. Przynajmniej mojej wybranki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...