Skocz do zawartości
marecki18

piersi czy posladki

piersi czy posladki  

354 użytkowników zagłosowało

1. 1. co was bardziej kreci i na co bardziej zwracacie uwage

Rekomendowane odpowiedzi

Czuję się z tym pytaniem jak dziecko które ktoś pyta: Kochasz bardziej mamusię czy tatusia? Ja osobiście nie umiem wybrać!!!!;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej podnieca mózg kobiety nie by go zaraz konsumowac

Ale z dwóch części ciała kobiety wybieram zdecydowanie pośladki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię gdy cycuszki są małe lub średnie a pupa spora. Dla mnie idealna kombinacja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo tego, że jak każdemu facetowi piersi mi się podobają, to w pierwszej kolejności wzrok leci na pośladki i częściej powoduje szybsze bicie serca.:P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w tytule co was bardziej kreci i na co bardziej zwracacie uwage

rozumiem że dotyczy to również piersi i pośladków u mężczyzn? :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

damm, mówiłem o kobietach, ale skoro już mnie złapałaś za słowo, to odpowiem: 

tak, myślę, że jakbym miał się nad tym zastanowić, to też tyłki przed piersiami. ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie Panowie Panowie

Tylko piersi i tyłki.

Jak można.

Nie zapominajcie o tym małym delikatnym czymś. Drżącym przy każdym słowie wypowiedzianym.

O tym co jest we wnętrzu każdej kobiety. Tak nie dostępnym, choć czasami uważny obserwator może to dojrzeć.

Ale to potrafią  tylko ci, co są naprawdę blisko siebie.

Tylko oni spoglądają na siebie z taką głębią i ostrością jednocześnie.

I tylko oni widzą w niej.............. języczek podniebienny, ten mały dzyndzoł co się majta w jamie ustnej. :lach: 

No laryngolog też.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam pośladki mojej hotki. Są dla mnie idealne wręcz boskie. Od czasów podstawówki o nich marzyłem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od zawsze i niezmiennie.

Piersi! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...