Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy sami czuliście, że byliście w seksie do kitu?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja do dziś wspominam, gdy lata temu, dziewczyna z którą straciłem dziewictwo, przyznała się, że z jej byłym facetem potrafili zrobić to 6 razy pod rząd. Oczywiście postanowiłem być lepszy. Zacisnąłem zęby i pomyślałem - no Maleńka, jeszcze mnie nie znasz z tej strony. Okazało się że ja sam się nie znałem. Mimo szczerych chęci, po 3 finiszu, przed oczami pojawił się napis : game over. Teraz się z tego śmieję ale wtedy czułem się strasznie do d... :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś strasznie się usztywniałam, gdy do pochwy dostawało się powietrze. Wiadomo - tą samą drogą musi wyjść, wydając przy tym "uroczy" dźwięk. :lach: Bardzo mnie to deprymowało. Teraz, jeśli nawet się zdarzy, to się tym kompletnie nie przejmuję. W końcu każdy dorosły facet, nawet taki, który nie miał bardzo bujnego życia erotycznego, wie, a przynajmniej powinien, że to nie pospolity bąk. :lach: Ale kiedyś... brrrr! ;)

Zu, świetny przykład!

Mnie osobiście też bardzo deprymował ten dźwięk. Ale byłem wtedy jeszcze bardzo młody i niedoświadczony. Z czasem zrozumiałem, że to naturalna reakcja organizmu i tyle.

I jest to tak samo naturalne jak to, że po całym dniu w butach narciarskich śmierdzą nogi.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zu, świetny przykład!

Mnie osobiście też bardzo deprymował ten dźwięk. Ale byłem wtedy jeszcze bardzo młody i niedoświadczony. Z czasem zrozumiałem, że to naturalna reakcja organizmu i tyle.

I jest to tak samo naturalne jak to, że po całym dniu w butach narciarskich śmierdzą nogi.

Nieprawa! Kobietom nogi pachną fiołkami i morską bryzą, zawsze

G.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieprawa! Kobietom nogi pachną fiołkami i morską bryzą, zawsze

G.

Taaaa. I podobno oprócz tego, że nie śmierdzą im nogi to jeszcze nie pierdzą, nie bekają i nie robią kupy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ParaBG, dnia 03 Stycznia 2015 - 21:15, napisał(a): Nieprawa! Kobietom nogi pachną fiołkami i morską bryzą, zawsze G. Taaaa. I podobno oprócz tego, że nie śmierdzą im nogi to jeszcze nie pierdzą, nie bekają i nie robią kupy.

To wszystko prawda. Poza tym, żywią się wyłącznie poranną rosą, płatkami kwiatów paproci oraz skrzydełkami motyli. To potwierdzone informacje.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i zdarzyło mi się, że jak taką perfekcyjną istotę dopadłem wreszcie w pościeli (akurat), to stres zmiękczył mi akurat ten organ, który powinien zachować twardość...

A wszystko z powodu zbyt długiego napięcia i bólu jąder... Tak myślę...;)

Potem zacząłem stosować zasadę, żeby nie chadzać na randki z nabitym pistoletem i więcej skuchy nie było :)

No dobra, prawie nigdy...;))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to nie do końca w tym temacie, ale za to humorystycznie....

Swego czasu dużo jeździłem konno. Pewnego pięknego dnia, wybraliśmy się w teren ze znajomymi - ja na ogierze, znajomi na klaczach i wałachach...

Jak się okazało, mój ogierek miał 2 poważne stresy - munsztuk w pysku i dwie dorodne klaczki przed nosem...

Myślę, że niektórzy z bywalców tego portalu mogą sobie wyobrazić stan jego ducha....

Sprytne bydle nieco mnie wypuściło - czując nieco swobody na wodzy, wlazł w niewielki rów, docisnął mnie do jego krawędzi i bezczelnie zwlókł mnie z siodła...

Potem, już mocno odstresowany dopadł najbliższą klaczkę, z moją koleżanką w siodle...

Niestety - nie trafił tam, gdzie zamierzał i oblał moją kumpelę obfitym wytryskiem od tyłu - od czubka głowy, po jej (atrakcyjny skądinąd) tyłek....

Wyobrażacie sobie, w jaki stres i depresję popadł...?

Zrezygnowany wrócił po mnie grzecznie ze spuszczonym łbem...

Klacz była na niego wqrviona przez kilka nastepnych dni.....;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, dobrze, że po kolacji dawno jestem. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba odechciało mi się bukkake party. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...