Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy sami czuliście, że byliście w seksie do kitu?

Rekomendowane odpowiedzi

Lec, poplułam monitor! :lach:

Doktorku, kocham Cię za tę opowieść... Jesteś najlepszy Mordo  :kwi:

Jesteście podli! Myślałem, że to poważny temat i zdradziłem Wam moją najbardziej skrytą tajemnicę :lach: :lach:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, żeby było sprawiedliwie, to się przyznam. :P

Jestem beznadziejna, gdy przeholuję z alkoholem. Rzadko się to zdarzało, ale jednak. Może z 10% z siebie dałam. :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No podobno i najlepszym się zdarza

Pewnie że każdemu zdarzyć się może :)

Lec ale ta Twoja opowieść o szybkim lopezie wymiata, szczególnie moment z powrotną taksówką.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek shudson

No dobra, żeby było sprawiedliwie, to się przyznam. :P

Jestem beznadziejna, gdy przeholuję z alkoholem. Rzadko się to zdarzało, ale jednak. Może z 10% z siebie dałam. :P

Mam podobnie. Ja swoje najgorsze łóżkowe przygody miałem, gdy przesadziłem z alkoholem, a wtedy cieniutko u mnie z erekcją. A makaronem w bierki ciężko się gra...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dr Lecter podziwiam za szczerość tylko prawdziwy facet potrafi się przyznać do takiej wpadki  :poklon: u mnie było dokładnie odwrotnie mógłby się wydawać ze  jest super długi sex ale niestety jakoś brak reakcji ze strony kochanki spowodował ze na nic były jej starania żeby doprowadzić mnie do wytrysku :facepalm: jakos przestalo mi sie chcieć  naprawdę głupia sprawa :facepalm:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys dawno dawno... moja teraz juz przyjaciolka rozplakala mi się w trakcie... ja szok i pytam czy jestem az tak kiepski... a ona płacze i mowi: bo ja cię nie kocham ... no i raz juz nie tak dawno bylem ze sliczna dziewczyna z dominikany swietna randka tylko ze bylem bardzo zmeczony, niewyspany od kilku dni i chyba cisnienie mialem strasznie niskie bo po wielu probach postawienia mnie w stan gotowosci i po tym jak juz mi jezyk kolkiem stawal od udobruchiwania dziewczyny wracalem do domu to zakrecilo mi się w glowie i dostalem krwotoku z nosa

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś jedną dobrą znajomą, dużo rozmawialiśmy na różne tematy no i kiedyś powiedziała, że lubi sex i lubi się pieprzyć. Po jakimś czasie doszło do odpowiedniego spotkania i był sex jednak taki jak myślałem że będzie jej odpowiadał - waniliowy z dużą ilością czułości. Po czasie zrozumiałem że zupełnie nie to ją interesowało. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dr Lecter podziwiam za szczerość tylko prawdziwy facet potrafi się przyznać do takiej wpadki :poklon:

Heh, ja na to patrzę w zupełnie innych kategoriach. Wg mnie po prostu nawet największy jebaka w mieście może mieć gorszy dzień i może zaliczyć falstart. Ot ludzka rzecz.  Dzisiaj się z tego śmieję, ale wtedy naprawdę nie było mi wesoło. A wspomniana koleżanka już więcej nie chciała się ze mną umówić :splashface:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...