Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy sami czuliście, że byliście w seksie do kitu?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, również zdarzyło mi się zasnąć, w połowie stosunku, bylismy już po grze wstępnej, Panna wyszła do toalety i .... dobra kobieta, zamiast obudzić przykryla kocem. Strasznie mi przykro do dzis, mialem ja pocieszyć, podnieść na duchu, a .... lubimy sie do dzis, czasem jeszcze w łóżku ladujemy, ale mysle ze sprawilem jej przykrosc... glupio mi z tym. Do dzis gdy mnie przedstawia, mowi " jedyny gosc ktory zasnol w trakcie bzykania ze mną " fakt że po 500 km bez przerwy za kółkiem ale to nie tlumaczy, moglem się nie brać za coś czego nie czułem się na siłach skończyć.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek yatzec

No dobra, żeby było sprawiedliwie, to się przyznam. :P

Jestem beznadziejna, gdy przeholuję z alkoholem. Rzadko się to zdarzało, ale jednak. Może z 10% z siebie dałam. :P

Zouza można spojrzeć na to inaczej - co dziesiąty miał cię na maksa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat zły wniosek... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nic odkrywczego ale do kitu czuję się zwykle jak mi najbanalniej na świecie  nie chce po prostu stanąć.

Zaczyna się równia pochyła w dół, kobieta myśli że to Jej wina, ja zaczynam się z tym źle psychicznie czuć, tracę ochotę na cokolwiek..no i ogólnie do kitu jest wtedy :facepalm:

Raz mi się zdarzyło zasnąć przy lodzie, przestała robić dopiero wtedy jak zacząłem mówić przez sen, chociaż z tego to było kupę smiechu potem co niemiara :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do dzisiaj jest mi niezręcznie z tego powodu...

nie dość, że nadużyłam wina ale powiedzmy to miało być terapią na stres przed moim pierwszym trójkątem

to w pierwszych pięciu minutach kochanek wydobył ze mnie dwa squirty, które doprowadziły do opcji "upojona kłoda"

a to był dopiero początek spotkania i mam takie poczucie, że byłam potem zbyt ślamazarna, za mało energiczna, ze zwykłej niemocy..że więcej "dostałam" niż "dałam"... a lubię się dzielić... baaardzo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz mi się zdarzyło zasnąć przy lodzie, przestała robić dopiero wtedy jak zacząłem mówić przez sen, chociaż z tego to było kupę smiechu potem co niemiara :)

KrissKross rozjebałeś mnie na kawałki :D

No mi się zdarza że konar czasem nie zapłonie kiedy potrzeba ale nadrabiam palcami i jęzorem oszukując się że to przecież to samo. Nadrabiam miną i wnerwia mnie tylko że jeden drugiego, wróć drugą (kochanie z facetami mi się nie zdarza :P) przekonuje że nic się takiego nie stało. A przecież się stało.

Jestem do kitu Abuuuuuu. Bo dymać mili Panstwo to trzeba umieć.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehe...ja nigdy tak nie czuję bo uprawiam go z nastawieniem "BIERZMY z siebie to co umiemy wziąć"

ja wziąć swoje potrafię, partner także powinien o swoje zadbać...

a że preferuję stosunek z penetracją, a nie petting, to myślę że każdy mężczyzna ma szanse być zadowolony...

seks ze mną to seks bez dzielenia "teraz ja robię tobie dobrze", "teraz ty mi robisz dobrze"...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wychodzę z założenia aby ta która bierze była zadowolona, więc jak ja nie mogę tego dać to wtedy jest źle... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasnęłam w trakcie  :facepalm:  I nie chodziło o to, że było źle, tylko byłam strasznie zmęczona a wtedy miałam fazę na budzenie się w środku nocy i atakowanie ex, że mi się chce teraz, już... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...