Skocz do zawartości
Duszek rafcyk111

Pomalutku do przodu...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek rafcyk111

Witam,

Trafiając na forum od razu zapragnąłem aby moją żoneczkę (25l) ktoś przeleciał :) Ale to nie będzie takie proste chociaż pomalutku coś się zmienia. Podczas sexu ostatnio fantazjuje aby albo pójść na jakąś imprezę może do czeladzi do RedFox żeby mogła sobie popatrzeć na innych i inni na nas :) albo zaprosić kogoś kto by nas nakręcił jak się razem kochamy a mężczyzna w tym czasie by się onanizował. Myślę żeby zaprosić ją do jakiejś restauracji na kolacje do której przysiadł by się nie znajomy pan i później poszedł z nami do pokoju - mojej żonie po alkoholu hamulce puszczają i czasem mnie zaskakuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...