Skocz do zawartości
brudny smok

sissy, feminizacja - ultimate czy jeszcze nie?

Rekomendowane odpowiedzi

To bardzo zależy od Was. Na co dzień noszę damskie majtki, koszule nocne, piżamki i sukienki w domu. Jeansy, bluzy kupuję damskie. Nie jest to dla mnie żadne poniżenie, sama przyjemność. Co prawda nie znoszę głupiej erotyzacji i fetyszyzacji  Marzę o sukiense w stylu gotyckiej lolity (japońska moda). Czy jest to Ultimate? Trochę tak.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie jakoś facet w damskich ciuchach, a zwłaszcza rajstopach wygląda ohydnie i taka forma upokarzania, nawet Rogacza, w ogóle do mnie nie przemawia. Jako jeden z niewielu fetyszy... 

Dla mnie .  ...  ,  napisał i to wiele zmienia wypowiedzial swoje zdanie i tyle .

Ja widziałem w sypialniach  panów w strojach kobiecych i wygladali sexi . Oczywiscie depilacja i świadoma feminizacja czyli po przez odpowiedni strój podkreślanie posiadanych cech kobiecych dawało niesamowite efekty i było widać ze daje Im to ogromną przyjemność . I co najważniejsze było akceptowalne przez wszystkich uczestników spotkania . Czyli jesli Ci sie taki sposób spełnienia seksualnego podoba To jesteś w dobrym niejscu A jesli zaczynasz sie zastanawiać i pytasz nas ???  czy to jest ok ..  ????   To ja już nie wiem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że kwestia wieku ma tutaj znaczenie. Dla związku 50+ brak seksu z partnerką może już nie być takim ultimate jak dla związku 20+. A odzywają się skrywane preferencje niezwiązane z seksem. Sissy mógł(a) mieć skłonności do zmiany płci na żeńską wcześniej, ale dopiero, gdy zanikła silna potrzeba seksu, zaczął ją realizować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia wieku zawsze ma znaczenie . Ale tutaj sie nie zgadzam jestem w okolicy  50 i seks ma dla mnie znaczenie . nie wyobrazam sobie sytuacji ze moja aktywnosc seksualna rozpoczyna sie na przywitaniu przyjaciela domu i konczy na wyczyszczeniu flinty na pozegnanie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej rozumiem Twoje podejście, gdy jesteś w stanie uprawiać seks. Miałem na myśli sytuację, gdy z upływem lat u wielu osób pojawiają się problemy zdrowotne, impotencję, zawały itp. A więc wśród tych osób brak seksu może nie być postrzegany jako ultimate, a jako po prostu cuckold, bo i tak z żoną seksu by nie uprawiali.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I ok jest to rozwiązanie medyczne na problemy geriatryczne i ma to sens z wiekiem kobiety robią sie bardziej potrzebujące natomiast mezczyznie wystarcza bierne uczestnictwo nawet z obcowaniem analnym nie do konca dajacym satysfakcje seksualna i z pytaniem czy tak ma to wyglądac

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2019 o 23:00, Fluture pisze:

To bardzo zależy od Was. Na co dzień noszę damskie majtki, koszule nocne, piżamki i sukienki w domu. Jeansy, bluzy kupuję damskie. Nie jest to dla mnie żadne poniżenie, sama przyjemność. Co prawda nie znoszę głupiej erotyzacji i fetyszyzacji  Marzę o sukiense w stylu gotyckiej lolity (japońska moda). Czy jest to Ultimate? Trochę tak.

Toś mi siostra! Mam tak samo jak Ty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.10.2019 o 16:24, napisano:

Toś mi siostra! Mam tak samo jak Ty.

Czyli masz na co dzień, wśród przyjaciele, w pracy, na ulice damskie ciuchy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2019 o 15:20, napisano:

Czyli masz na co dzień, wśród przyjaciele, w pracy, na ulice damskie ciuchy?

Bieliznę zawsze, resztę staram się nosić na ile to możliwe damską, ale aby nie wzbudzać sensacji. Co innego w domku, tam królują sukienki i spódniczki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czekanie na przyjście kochanka razem z Hotką w pończochach?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...