Skocz do zawartości
brudny smok

sissy, feminizacja - ultimate czy jeszcze nie?

Rekomendowane odpowiedzi

czesc,

dawno mnie nie było więc podzielę doświadczeniami. które udało się zdobyć. Od roku żyjemy już w pełni w związku cuckold. Zostaję też poddany, a właściwie poddana feminizacji. Żona ma bulla z grubym penisem, męskiego i u jego boku poczuła prawdziwe intensywne orgazmy. JA sprowadzona już jestem do roli kobiety-koleżanki, tzn od roku z nią nie spałam, noszę damską bieliznę, rajstopy, spódniczki (oczywiście w miarę by nie budzić sensacji) Żona nie pokazuje mi się nago, a widziałam ją tylko wtedy jak pozwolą mi z bullem popatrzeć na seks. Jedyny seks jaki mogę mieć to z ...facetami. Zona nauczyła mieć orgazmy analne więc ok, choć troszkę widzę tu schody. Tzn nie jestem specjalnie jakoś bi, aczkolwiek rozumiem, że częścią mojej feminizacji jest także i to. Oczywiście noszę też CB, choć boimy się, że to dla zdrowia nie do końca jest dobre, więc czasem ściąga mi pas. Co myślicie, czu to już jest ultimate czy jeszcze nie? Czy taki cuckold to w tym kraju rzadkość czy ktoś z was ma podobnie. Żona przyznała, że jej to pasuje bo jako kobieta jestem przyjemniejsza, a do tego po latach także twierdzi, że faktycznie mój mały penis (12, i cienki) należy schować do kornkowych majtek, bo zdecydowanie woli duże (kiedyś udawała, że to nie ma znaczenia) Czy tak już zostanie?   

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tak już zostanie?

To zależy wyłącznie od Was.

Jestem przeciwna, by tego rodzaju zabawy trwały miesiącami bez żadnej przerwy.

Piszesz, że od roku, ale czy to jest dzień w dzień, noc w noc?

Czy wychodzicie ze swoich ról czy też zabawa stała się tzw. life style?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy wyłącznie od Was.

Jestem przeciwna, by tego rodzaju zabawy trwały miesiącami bez żadnej przerwy.

Piszesz, że od roku, ale czy to jest dzień w dzień, noc w noc?

Czy wychodzicie ze swoich ról czy też zabawa stała się tzw. life style?

bardziej life style chociaż nie w pełni - tak by nie wzbudzać sensacji i specjalnie sie nie wyrózniamy w tłumie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to wygląda na co dzień? Mieszkacie z Bullem? Jak wyglądają relacje z rodziną i znajomymi? Czy dalej prowadzicie feminizację czy wtedy wychodzicie z roli? 

G.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko mnie cokolwiek dziwi i zaskakuje jeśli chodzi o upodobania, ale mam wrażenie, że jednak to stało się Twoim życiem, nie tylko fantazją, preferencją czy nawet regularną praktyką. To się stało częścią Ciebie.

Najważniejsza jest odpowiedź na pytanie: czy Tobie to pasuje, czy jednak chciałbyś coś w tym układzie zmienić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślicie, czu to już jest ultimate czy jeszcze nie?

Wydaje mi się, że w każdym przypadku, gdy dochodzi do dominacji Rogacza czy to przez Hotkę, czy to przez Kochanka, to już jest ultimate.

Czy taki cuckold to w tym kraju rzadkość czy ktoś z was ma podobnie.

Oprócz Waszego przypadku, czytałem tylko o jeszcze jednym takim. Tu na forum.

Czy tak już zostanie?

To już chyba pytanie, na które musisz sobie odpowiedzieć Ty i Twoja żona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to wygląda na co dzień? Mieszkacie z Bullem? Jak wyglądają relacje z rodziną i znajomymi? Czy dalej prowadzicie feminizację czy wtedy wychodzicie z roli? 

G.

bull niemieszka bo mamy dzieci. Natomiast feminizacja jak nie chcemy wzbudzac sensacji jest mentalna, żona mówi do mnie jak do kobiety natomiast ciuszki nosze wtedy gdy raczej jestesmy w trojke. Nie mniej mam wiecejdamskich ubrań niż meskich,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę Ci to odpowiada, naprawdę to odpowiada Kochankowi? Pytam z ciekawości. Wiem, że niektórych to podnieca, ale dla mnie jakoś facet w damskich ciuchach, a zwłaszcza rajstopach wygląda ohydnie i taka forma upokarzania, nawet Rogacza, w ogóle do mnie nie przemawia. Jako jeden z niewielu fetyszy... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę Ci to odpowiada, naprawdę to odpowiada Kochankowi? Pytam z ciekawości. Wiem, że niektórych to podnieca, ale dla mnie jakoś facet w damskich ciuchach, a zwłaszcza rajstopach wygląda ohydnie i taka forma upokarzania, nawet Rogacza, w ogóle do mnie nie przemawia. Jako jeden z niewielu fetyszy... 

jak Ci nie odpowiada to albo nie będziesz w relacji ultimate cuckold, albo znajdziesz taką parę której feminizacja nie będzie interesowała ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi fajnie, może jakis update? Chętnie dowiem sie co u was :)

Raczej się nie dowiesz. Chyba, że Autor aktywuje swoje konto. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...