Skocz do zawartości
tombom

Śliczne hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś kiedy jeszcze nie wiedziałem że będę chciał być rogaczem, a już co nieco słyszałem o "tych" tematach myślałem że hotki to to nie atrakcyjne kobiety i ich mężą nie zależy już na nich. A tymczasem oglądając zdjęcia na tym forum nacieszyć oczu nie mogę - każda piękna i sexowna. Co nami rogaczami powoduje że chcemy się nimi dzielić. Chęć pochwalenia się swoją kobietą ? Że jest moja i to JA zgadzam się na to aby z innym się kochała - więc to ja rogacz jestem panem sytuacji a nie kochanek ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś kiedy jeszcze nie wiedziałem że będę chciał być rogaczem, a już co nieco słyszałem o "tych" tematach myślałem że hotki to to nie atrakcyjne kobiety i ich mężą nie zależy już na nich. A tymczasem oglądając zdjęcia na tym forum nacieszyć oczu nie mogę - każda piękna i sexowna. Co nami rogaczami powoduje że chcemy się nimi dzielić. Chęć pochwalenia się swoją kobietą ? Że jest moja i to JA zgadzam się na to aby z innym się kochała - więc to ja rogacz jestem panem sytuacji a nie kochanek ?

Czyli kochanek jest rodzajem prezentu dla hotki wg. Ciebie. ? Teza śmiała ale jestem skłonny potwierdzić .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam po prostu podniecają trójkąty :-) Nie jest to ani chęć chwalenia się Żoną ani rodzaj kontroli z kim i kiedy ma się Kochać.

A co do wysypu gorących fotek Hotek to po trochu potwierdza się moje spostrzeżenie, że każda kobieta jest piękna - potrzebuje tylko trochę zainteresowania ze strony swojego męża/chłopaka żeby to piękno wydobyć na zewnątrz i pokazać szerszej publiczności.

I to jest właśnie Panowie z forum naszym zadaniem, żeby im (Hotkom) to ułatwić :-D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej do końca tak nie jest bo w wielu przypadkach mąż jest traktowany jak służący i nie może z Hotki korzystać. Więc kto jest panem sytuacji¿

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej do końca tak nie jest bo w wielu przypadkach mąż jest traktowany jak służący i nie może z Hotki korzystać. Więc kto jest panem sytuacji¿

Korzystać, to można a materaca, toalety, kuchenki. Ale korzystać z Hotki???

Pomijając sytuacje patologiczne, gdy mąż postawiony jest przed faktem dokonanym, a rola służącego zupełnie mu nie odpowiada, to jednak nadal jest panem sytuacji. Dlaczego? Bo w takim związku realizuje swoje potrzeby i fantazje, które są takie, a nie inne. I w zdrowym związku cuckold wszystko jest za zgodą i ku przyjemności obojga partnerów. Kochanek zaś dziś jest, a jutro może go nie być, jeśli przekroczy granice.

Podkreślę - w zdrowym związku cuckold.  

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za wyrażenie "korzystać" nie zwróciłem aż takiej uwagi na to słowo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że kluczowe jest to co powiedziała Zouza. W zdrowym związku trzeba ustalić reguły i granice tak by każda z osób czerpała przyjemność z cuckold. Kiedy rogacza satysfakcjonuje skrajna uległość, służenie zarówno żonie jak i jej kochankowi to nie oznacza że jest on źle traktowany i wykorzystywany. Każdy ma inne potrzeby w takiej relacji, ważne by na zapominać o spełnieniu każdego z uczestników tej gry.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...