Skocz do zawartości
Duszek shudson

Początki kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli mają zgodę od męża to tak.

W ciche zdrady się nie pcham.

To chyba istota naszej "działalności" :-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj pierwszy raz wygladal tak że siedząc po pracy na zbiorniku zobaczyłem ogłoszenie pewnej pary. Mieszkajacej okolo 60km ode mnie. Postanowiłem napisać. Okazało się że są realni.

po kilku wiadomościach i wymianie zdjęć już bylem w drodze. Pamiętam to podniecenie gdy dzwoniłem do nich dojezdzajac do ich miasta. Umówiliśmy się ze odbierze mnie spod sklepu facet. Widząc go troszke sie przestraszylem. W sumie to on pierwszy zagadal. Poszliśmy do mieszkania gdzie czekala na nas jego partnerka, po kilku chwilach rozmów on wyszedł sie odświeżyć a myśmy sie we dwoje zaczeli całować i bawic, gdy wrocil to pani juz siedziała na mnie w bieliźnie. Nigdy nie zapomne tej zabawy.

Nasz układ chwilę trwal pozniej spotykałem się sam na sam z Panią, u nich lub w samochodzie. Lubiłem wysyłać mu zdjęcia gdy ja ją ruchalem a on byl w pracy

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z przełamaniem bariery domysłu i jednoznaczności. Ten stan, kiedy podrywasz jakąś kobietę, co do której nie masz pewności, czy sygnały przez nią wysyłane to tylko gra na usidlenie i połechtanie jej ego, czy faktycznie ona 'leci' na mnie.

Co innego zabawa wprost omówiona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy, szczęśliwie nie okazali się botami piszącymi, czy jak? ;) Bo widzisz, cały dinx polega na tym, że wszyscy piszący są realni. Problem istnieje tylko w wyjęciu ich z domu. Jest to problem do przejścia. Nie mniej jednak, nawet tak dosłowny opis Twojego pierwszego razu jak najbardziej pod temat, więc ... lubię to :)

W punkt. Mam takie same przemyślenia i zawsze gdy ktoś się mnie pyta "czy jestem/jesteście realni" mam ochotę odpisać: "Nie, jestem tylko złośliwym algorytmem napisanym przez pryszczatego nastolatka, żeby robić Ciebie w chuja"

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasunęła mi się myśl w drugą stronę, jakbym się odnalazła w roli kochanki.

Pierwsze co mi przyszło do głowy, to że bałabym się że finalnie wyjdzie na to, że jestem zaproszona do układu, gdzie on chce bardzo a ona robi to tylko dla niego  :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z przełamaniem bariery domysłu i jednoznaczności. Ten stan, kiedy podrywasz jakąś kobietę, co do której nie masz pewności, czy sygnały przez nią wysyłane to tylko gra na usidlenie i połechtanie jej ego, czy faktycznie ona 'leci' na mnie.

Co innego zabawa wprost omówiona.

Możliwości jest wiele:

-ty źle interpretujesz sygnały,

-wysyła sygnały ale sama nie jest pewna,

-wysyła sygnały jest pewna ale ty swoim zachowaniem ją płoszysz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałem i nie mam problemów. W końcu to ja sypiam z jego żoną, a nie odwrotnie :)

Debiutowałem z debiutantami więc bali się bardziej niż ja. Ale pani się szybko otworzyła, máż był zachwycony więc wszytko poszło gładko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...