Skocz do zawartości
Duszek shudson

Początki kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek shudson

Jeśli temat był, to z góry przepraszam, nie napotkałem jeszcze.

Większość dyskusji i historii dotyczy przełamywania się mężów i hotek, natomiast mało jest opisów pierwszych razów i początków kochanków.

Jak to się stało, że mieliście okazję, skąd Wasza fascynacja byciem "tym trzecim"?

Ja przeżyłem to pierwszy raz przez przypadek, opiszę to w innym wątku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie było podobnego tematu. A jest ciekawy. Panowie-kochankowie klepać w klawiaturę. Ogierowanie to nie takie hop-siup. Jakie są Wasze przemyślenia i wrażenia przed spotkaniem, w trakcie poznawania pary i oczywiście podczas spotkania cuckoldowego . Dreszcz emocji, obawy czy damy radę , czy hotka będzie zadowolona , jak zareaguje rogacz.. ?

Znalezienie się w sytuacji , w której czujesz na sobie wzrok innego faceta , "prawowitego" mężczyzny kobiety aktualnie zapinanej .. no właśnie. Nie uwierzę , że to spływa po Was. Dla mnie to dodatkowy napęd , rodzaj pozytywnego stresu. A może ktoś z kochanków czuje coś innego. Rodzaj rewanżu, dziką radość z wygranej , inne odczucia :-). Mam na myśli spotkania typowo cuckoldowe czyli z rogaczem..

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś z kochanków czuje coś innego. Rodzaj rewanżu, dziką radość z wygranej

Czuję to wręcz przeciwnie. Widzę siebie jako pomocnika w realizacji fantazji danej pary. Zero rywalizacji. No chyba, że jest to wcześniej ustalone, scenariusz itp.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję to wręcz przeciwnie. Widzę siebie jako pomocnika w realizacji fantazji danej pary. Zero rywalizacji. No chyba, że jest to wcześniej ustalone, scenariusz itp.

A więc rodzaj misji.. :-) . No dobrze.. a inne odczucia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czuję odrobinę strachu, niepewności oraz ogrom podniecenia. Boję się reakcji rogacza/męża, obawiam się też reakcji swojego ciała (brak wzwodu, przedwczesny wytrysk) ale podniecenie jest tak duże, że brnę w to dalej ;) .

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc rodzaj misji

Powiedziałbym raczej, że łączę przyjemne z pożytecznym ;)

No dobrze.. a inne odczucia.

Motywujący stres, lekka trema. Strachu nie odczuwam, a to z tego względu, że do tej pory spotkałem się z doświadczonymi parami. W takim przypadku wychodzę z założenia, że nie należy się obawiać reakcji męża. W końcu mają z żoną już za sobą przynajmniej jedno spotkanie i skoro doszło do następnego to chyba się spodobało. A skoro się spodobało to czego się obawiać? Co innego w czasie spotkania z debiutantami. Ale to jeszcze pewnie przede mną :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czuję odrobinę strachu, niepewności oraz ogrom podniecenia. Boję się reakcji rogacza/męża, obawiam się też reakcji swojego ciała (brak wzwodu, przedwczesny wytrysk) ale podniecenie jest tak duże, że brnę w to dalej ;) .

Dzięki za szczerość. Takie obawy tez mi towarzyszą. Oczywiście najczęściej już po kilku chwilach idą w kąt i wydarzenia biegną własciwym torem :-)

Motywujący stres, lekka trema. Strachu nie odczuwam, a to z tego względu, że do tej pory spotkałem się z doświadczonymi parami. W takim przypadku wychodzę z założenia, że nie należy się obawiać reakcji męża. W końcu mają z żoną już za sobą przynajmniej jedno spotkanie i skoro doszło do następnego to chyba się spodobało. A skoro się spodobało to czego się obawiać? Co innego w czasie spotkania z debiutantami. Ale to jeszcze pewnie przede mną :)

A tego Ci życzę... :-). Uczestnictwa w debiucie rzecz jasna

A jeszcze kwestia debiutu. Debiutu kochanka cuckold . Ja niewiele pamiętam oprócz tego , że do ostatniej chwili nie wierzyłem że to dzieje się NAPRAWDĘ. :redevil:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele się dzieje w głowie. Podniecenie zawsze sięga zenitu. Normalna jest zatem wcześniejsza obawa, że "zawór puści".

Szczególnie, że cała sytuacjia o wiele bardziej nakręcająca niż 1 na 1.

Ja tam lubię, jak się na mnie patrzy.

Są dodatkowe bodźce.

Nowicjiusze?

Zawsze jest ryzyko. Różne emocje targają rogaczem.

Najlepiej stoponiowo.

Zabawiałem się kiedyś z hotką na parkingu na tylnym siedzeniu gdy rogacz siedział z przodu.

Mieli w "czasie rzeczywistym" ocenić na ile są gotowi.

Oboje mieli takie doznania, że chcieli powtórki. Najlepiej od razu.

Początki?

Gdzieś tam szperałem i trafiłem na temat cuckold.

Bez lektury bym nie wiedział o co chodzi. Gdybym dostał propozycję to wysłałbym do ... :redevil:

Różne kobiety się do mnie "kleją".

Mężatek (znajome, z mojego miasta) po prostu nie dostrzegam. Słyszę różne aluzje, ale urywam temat.

Ale gdzieś na wyjeździe się trafiło.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawiałem się kiedyś z hotką na parkingu na tylnym siedzeniu gdy rogacz siedział z przodu.

Mieli w "czasie rzeczywistym" ocenić na ile są gotowi.

Też doświadczyłem takiego spotkania w stylu "rozpoznanie bojem" :-). Ciekawe doświadczenie. Idziemy aż ktoreś nie użyje wirtualnego przycisku STOP.

Mężatek (znajome, z mojego miasta) po prostu nie dostrzegam.

Ale mężatki z innego miasta już chyba tak....?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gentleman, dnia 09 Września 2014 - 12:44, napisał(a):

Mężatek (znajome, z mojego miasta) po prostu nie dostrzegam.

Ale mężatki z innego miasta już chyba tak....?

Jeżeli mają zgodę od męża to tak.

W ciche zdrady się nie pcham.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...