Skocz do zawartości
jaro121212

Powrót z wesela.

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem 50letnim zawodowym kierowcą i byłem najęty właśnie jako kierowca na weselu rozwoziłem nad ranem gości, busem. Miałem końcowy kurs, ostatnim małżeństwem byłeś Ty wraz ze swoją żoną gdyż mieliście dobrych parę kilometrów do miejscowości w której mieszkacie. Podjechałem pod dom weselny i czekałem na Was. Po chwili z weselnego obiektu otworzyły się drzwi, pierwsza szła Twoja żona była bardzo ładnie ubrana seksownie miała na sobie czarne rajstopy w bardzo zmysłowy wzorek i dość krótka zwiewną sukieneczkę a górną cześć bluzki miała z dość dużym wycięciem tak że te piękne okrągłe piersi wystawały spoza bluzki a na nogach miała ubrane wysokie szpilki w całości wyglądała bardzo ponętnie i seksownie, w pierwszym momencie pomyślałem że jej małżonek musi bardzo szczęśliwy mając taką suczkę. Podszedłeś pod busa otwierając drzwi zapytałeś czy może już małżonka wsiąść bo troszkę chłodno a ja dokończę tylko papierosa i zaraz pojedziemy, odpowiedziałem jasne że tak proszę bardzo możecie Państwo wsiąść tu koło mnie bo tu jest z przodu szeroka kanapa, ok. odpowiedziałeś i zawołałeś Patrycja choć bo zmarzniesz. Jak wsiadała do busa to nie mogłem się oprzeć i cały czas patrzyłem się w jej fantastyczne dość duże piersi, zalała mnie fala ogromnego podniecenie a w myślach miałem tylko jedno jak dobrze by taką mieć. Odezwałem się pierwszy dzień dobry zapraszam bo pewno zimno pani, tak odparła proszę niech pan włączy więcej ciepłego powietrza bo tak zmarzłam na sali a na dodatek jeszcze nie włożyłam żadnej bielizny, speszyłem się troszkę i jąkając się powiedziałem jak to jak to z wrażenia nie mogłem nic więcej powiedzieć. Zaczęła się podśmiewać a była lekko podpita, no tak mąż mnie bardzo prosił bym nie zakładała żadnych stringów, chciał bym tak poszła i ja się zgodziłam ale nie ukrywam że mi troszkę zmarzła. Byłem zszokowany i znowu jąkając się powiedziałem żartuje Pani sobie ze mnie przecież to jest nie możliwe by być na weselu bez żadnej bielizny, to dla mnie nie do pomyślenia że tak teraz można chodzić, za moich czasów nie było do pomyślenia o takich rzeczach. Zaczęła się śmiać i stwierdziła a chce Pan się przekonać, ale jak to się przekonać w momencie zrobiłem się czerwony, udowodnie Panu że moja muszelka nie ma żadnych stringów. Zszokowany odparłem ale jak to przecież Pani jest mężatką a na dodatek Pani mąż zaraz tu będzie, ośmiała się i odparła niech Pan zostawi to mnie. Po chwili wszedłeś również do busa i siedząc razem w trójkę ruszyliśmy w drogę. Byłeś troszkę wstawiony ale rozbawiony i widać było że nabrałeś ochotki na swoją zonę, gdyż ręce zaczęły Ci wędrować po kolankach swojej żony, co chwilę kazała ci  przestawać  bo stwierdziła co kierowca powie, mi na ta atmosferę znowu zrobiło się gorąco i pomyślałem że może będzie fajnie popatrzeć jak się całują i stwierdziłem proszę sobie nie przeszkadzać, a Ty wtedy odparłeś no widzisz kochanie kierowcy to nie przeszkadza. I po tych chwilach dopiero ona bez żadnych oporów zaczęła się namiętnie całować, a ja zamiast być skupiony na drodze bez przerwy zerkałem na nich jak namiętnie się obmacują i ściskają. Ona zaczęła bez opamiętania go całować tak że jego głowa była wgniecona miedzy fotel a szybę tak że dokładnie nie mogłem dojrzeć jak się całujecie dopiero po chwili zorientowałem się że to było zaplanowane przez Twoją zonę, byś nie widział co ona chce zrobić. Nagle poczułem na mojej ręce czyjąś dłoń, w pierwszej chwili nie wiedziałem o co chodzi, spojrzałem na dół i okazało się że to była jej dłoń. Zabrała moją rękę i zaczęła kierować ją ku swoich kolan, wystraszyłem się bo wiedziałem ze ty jesteś tuż obok ale z drugiej strony nie mogłeś nic zobaczyć bo ona nas zasłania ale wiedziałem ze chce mi udowodnić że nie ma żadnych majtek. Pozwoliłem jej na to i rękę pozostawiłem lużną a ona rozszerzyła swoje kolanka i zaprowadziła mnie do swojego skarbu. Po dotknięciu jej muszelki zalało mnie ogromne podniecenie gdyż faktycznie ona nie miała żadnej bielizny a na dodatek miała ją całkowicie wydepilowaną była tak delikatna i miła w dotyku że nie mogłem jej przestać masować. Widziałem że jej się też to spodobało bo rozszerzyła bardziej nogi bym mógł swoimi palcami wjechać do środka jej skarbu. Byłem bardzo wystraszony byś Ty nie dostrzegł tego ale z drugiej strony byłem tak bardzo podniecony że nie mogłem przestać jej masować i postanowiłem że posunę się dalej i zacząłem wkładać swoje paluszki do wewnątrz jej szparki. Już po kilku delikatnych ruchach miałem całe palce mokre z jej podniecenia, i to mi oznajmiło że jest jej chyba naprawdę dobrze, bo po chwili zaczęła delikatnie się wić i cichutko pojękiwać. W pewnym chwili poczułem na swoim nabrzmiałym kroczu jej rękę, która zaczęła masować już bardzo wielkiego mojego penisa. Było mi ogromnie przyjemnie nigdy nie pomyślałem że mnie cos takiego spotka a dodatkowe miałem podniecenie że ty byłeś obok, lecz nie byłeś świadomy tego co się dzieję, gdyż byłeś pochłonięty całowaniem swojej żony, a ona dała mi znak ręka bym odsunął swój rozporek, nie czekałem ani chwili dłużej tylko go rozpiąłem a ona w najlepsze zaczęła mi go dotykać i pieścić. Było cudownie. Ale w  pewnym Momocie przerwałeś całowanie  z nią i mówiąc panie kierowco ja muszę do toalety proszę mi gdzie stanąć wystraszyłem się jak diabli że coś zobaczysz a ona podśmiewając jak by się nic nie bała przestała go masować a jak w miarę możliwości schowałem go do środka. I speszony troszkę tym wszystkim odparłem dobrze nie ma sprawy za chwile będzie parking przy lesie tam jest taka knajpka i tam możesz skorzystać z toalety. Odparłeś super od razu kochanie mogę się jeszcze napić piwa bo mam ogromnego smaka, chodz ze mną to się napijemy jeszcze razem a kierowca troszkę poczeka. Wyczułem że twoja żona coś knuje bo oznajmiła że jest zmęczona i zostanie tu w busie, ty bez żadnych podejrzeń ucieszyłeś się że ci pozwoliła siąść i wypić jeszcze piwko. Po chwili pocałowałeś ja i udałeś się w kierunku baru, a ja stwierdziłem do Twojej zony że jest zajebistą suczką i podziwiam ją że nic się bała i wiele bym dał żeby to jeszcze powtórzyć. Zaczęła się śmiać i powiedziała a co Panu to wystarczy bo mnie nie i dlatego zgodziłem się by mąż poszedł się napić  byś my mieli kilkanaście minut dla siebie, i masz mnie zerżnąć palcówka mi nie wystarczy zaczęła się śmiać, ale co będzie odparłem jak mąż wcześniej wróci a to się będziemy póżniej martwić tak jestem napalona że nic mi nie przeszkodzi. Za nim się zorientowałem to już była pochylona swoja głową na moim kroczu i ponownie zaczęła mi go wyjmować ale teraz już zaczęła mi go dotykać buzią a on odwzajemnił jej się w momęcie stojąc jak maczuga. Zaraz poczułem jej ciepło ust, gdyż wsadziła go w całej okazałości do buzi i zaczęła go nieżle ciągnąc widać było że ma wprawę w tym co robi a ja ją mocno chwyciłem za włosy pomagając jej podczas ruchów, było mi bardzo dobrze nie przeżyłem jeszcze nigdy czegoś takiego. Po kilku dobrych chwilach lizania mojej pały oraz nabrzmiałych jaj  przez twoja zonę zapytała mnie czy robił mi ktoś tak dobrze już.
W całym podnieceniu oznajmiłem że nie przeżyłem jeszcze czegoś  takiegoto pierwszy raz raczej uprawiałem tylko tradycyjny seks tylko w sama pipeczkę no widzisz ile straciłeś teraz się tak pieprzy a za chwilę pokaże ci jeszcze cos fajnego, ale najpierw zerżnij mi dziurkę bo jest cała mokra. Zanim się odezwałem że może przerwiemy tą całą zabawę byś nas nie nakrył ona zaczęła okrakiem siadać na mnie wsadzając moją pałę do swojego skarbu było mi tak dobrze że poszedłem na całość a kolejne podniecenie mnie wzięło jak pomyślałem o tym że posuwam Ci żonkę. Po tych naszych ostrych igraszkach przybliżyła swoje słodkie usteczka do mojego ucha i zapytała chcesz cos spróbować nowego oznajmiłem że tak, podniosła się troszkę do góry i wyjęła go ze swojej cieknącej z podniecenia cipeczki i po chwili znowu zaczęła go wkładać w pewnym momęcie nie wiedziałem o co chodzi ale zorientowłem się że wkłada mi go ponownie ale już do tej ciaśniejszej dziurki bo na początku były problemy z jego wejściem, aż w końcu udało się wszedł cały było cudownie i tak ciaśniutko. Po intensywnym bzykanku zsiadła ze mnie i ponownie zaczęła mi go obciągać, aż czułem że zaraz eksploduję i chwytając za jej włosy odchyliłem jej głowę mówiąc że zaraz się spuszczę by się odsunęła, byłem zaskoczony jak stwierdziła nie ma sprawy możesz się śmiało  spuszczać i te słowa dodatkowo spowodowały że z całym impetem wystrzeliłem ciepłą dość dużą ilości spermy gdyż czułem jak ściekała jej z ust i spływa po moich jajach i nogach, ona starała się szybciutko wszystko zlizywać. Podniosła głowę i zapytała i jak się czuje ktoś kto bzyknął cudzą żonę, stwierdziłem że było wspaniale jesteś cudowną suczką. W dobrej  chwili zakończyliśmy bo zauważyliśmy ze otwarły się drzwi z baru i Twój mąż zacząłeś iść w naszym kierunku, a Twoja zona poprosiła mnie szybko o podanie chusteczek i zaczęła wycierać swoje usta i buzie z mojej dużej ilość spermy a ja w miarę możliwości szybko zasuwałem rozporem. Patrycja oznajmiła że chyba nie zdąży się z wszystkiego  powycierać, właśnie wszedłeś do środka i zauważyłeś że ma troszkę mokrą jeszcze bużke bo stwierdziłeś z czego kochanie masz taka mokrą twarz a wiesz soczkiem się troszkę polałam, mi serce Az mocniej zaczęło bić ale się udało bo nic już nie powiedziałeś. Po dojechaniu na miejsce pożegnaliśmy się i poszliście do domu. A ja byłem jeszcze tak podniecony że  wracając stanąłem na tym samym parkingu i musiałem sobie zrobić dobrze przypominając sobie jak ruchałem twoją kochaną żonkę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...