Skocz do zawartości
MaxiandMaxi

Moją sexi dziewczynę to podnieca.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich. Trafiłem na to forum, gdyż jakiś czas temu poznałem śliczną dziewczynę z, która jestem od jakiegoś czasu i świetnie się rozumiemy w każdej płaszczyźnie życia. Nie ukrywając ja jak i moje kochanie mamy wysoki temperament w łóżku i w czasie rozmów o naszych fetyszach dowiedzieliśmy się o jednym ze wspólnych, a mianowicie układ 2M + K  :mrgreen:  z tego ,że ja generalnie nie muszę brać udziału chodzi o moją obecność w czasie spotkania... sami rozumiecie, komu jak, komu, ale wam nie muszę tumaczyć ,że to bardzo podniecająca myśl patrzeć na moją kobietę, gdy zabawia się z innym młodym ogierem :redevil:

Tyle wstępu piszę to z nadzieją ,że wy forumowicze jako doświadczeni użytkownicy poradzicie nam lub podsuniecie jakieś pomysły za, które z góry dziękujemy.

Pozdrawiamy Kuba i Mari :aua:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...
ale jakich pomysłów oczekujecie?
gdzie Ci dwaj mają być i jak się nią zajmować?
sami najlepiej wiecie co ją kręci i co zrobić, żeby było jej najprzyjemniej.

do tego potrzeba jedynie znaleźć 2 odpowiednich kochanków, a może na początek tylko jednego i spróbować się zmierzyć z fantazją na żywo :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden kochanek i ewentualnie ja dołączam do zabawy. Najlepiej młody chłopak w wieku 19 - 27 lat :D

Widzę, to tak ,że zostawiam ich na 15-20 minut sam, aby zaczeli się bawić i po tym czasie wchodzę do pomieszczenia obserwując jak zabawiają się :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden kochanek i ewentualnie ja dołączam do zabawy. Najlepiej młody chłopak w wieku 19 - 27 lat :D

Widzę, to tak ,że zostawiam ich na 15-20 minut sam, aby zaczeli się bawić i po tym czasie wchodzę do pomieszczenia obserwując jak zabawiają się :)

Skoro twoją dziewczynę też to kręci i się na to zgadza to masz co najmniej połowę drogi za sobą już na starcie ;-) Zostaje ,,tylko'' znaleźć odpowiadającego wam obu kandydata do trójkącika.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje kwestia tego czy ma być to ktoś zupełnie obcy, czy ktoś Wam obojgu lub jednemu z Was znany.

Zawsze można spróbować ogłoszenia na tym forum. Może ktoś ciekawy się trafi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie nieznajomy :) Generalnie będziemy sie rozglądać, ale najlepszy był, by spontan np na wakacjach w miejscu, gdzie jest dużo turystów taka wakacyjna przygoda :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co kto lubi. Bo to mało mniej, lub bardziej lubieżnych lokali, dyskotek w każdym mieście? ;)

Jeśli jesteście faktycznie zdecydowani, to idźcie na jedną, niech ona się odpowiednio ubierze i zachowuje, w między czasie parę drinków... podrywy same się zaczną, później tylko wtajemniczyć wybrańca, a nóż się zgodzi któryś z rzędu? ;)

A jak nie, to dajcie ogłoszenie tutaj :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...