Skocz do zawartości
phineash

Warto być cierpliwym...

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam za kiepską jakość ale nie mam teraz warunków żeby wstawić lepsze :) fotki z przygotowań... z samej akcji jeszcze nie mam i sam czekam z niecierpliwością :)

post-11598-0-56396700-1423173767_thumb.jpg

post-11598-0-21659800-1423173773_thumb.jpg

post-11598-0-27091500-1423173778_thumb.jpg

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek solider

Gratulacje Mega Emocji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wspaniała i kusząca obyś miał jak najwięcej takich emocji

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mmm, szczerze żałuję że to nie dla mnie tak się szykowała. Uwielbiam świadomość że partnerka starannie i sumiennie przygotowuje się do sexu ze mną, depilacja, szpilki, nowa bielizna,  koronki, rozcięcie w kroku... to zawsze zobowiązuje mnie do uczciwego odzwajemnienia tego wysiłku

Jak ochłoniecie kontynuuj proszę to foto story:).

/mam nadzieję że nie obraziłem Cię wyrażając pożądanie Twojej żony :)/ jestem nowy na forum i może mi się przydarzyć faux pas.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

warto być coerpliwym to prawda, ale trochę już czekamy na info jak tam "po":)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wojtek19cm

gratuluje żonki , piękna hotka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mati23451

Masz piękną hotke, czekamy na więcej zdjęć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cuckmarzyciel

Przepraszam za kiepską jakość ale nie mam teraz warunków żeby wstawić lepsze :) fotki z przygotowań... z samej akcji jeszcze nie mam i sam czekam z niecierpliwością :)

Niezła rakieta panie kolego, musi ostro szaleć ze swoimi kochankami ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...