Skocz do zawartości
phineash

Warto być cierpliwym...

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, podstępem udało mi sie zarezerwować pokój przez ścianę... żona wie, a kochanek nie jest świadomy... na razie nic nie mogę wysłuchać ale czekam na fotki od żony.

Pytanie z innej beczki, jaki niewielki program cenzuruje fotki ? Może znacie coś online ? Na lapku nie mam photoshopa, a chętnie podzielę się fotkami z przygotowań :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, podstępem udało mi sie zarezerwować pokój przez ścianę... żona wie, a kochanek nie jest świadomy... na razie nic nie mogę wysłuchać ale czekam na fotki od żony.

Pytanie z innej beczki, jaki niewielki program cenzuruje fotki ? Może znacie coś online ? Na lapku nie mam photoshopa, a chętnie podzielę się fotkami z przygotowań :)

Heh, mogłeś przyświrować i przebrać się za boya hotelowego. I umówić się z Hotką, że "zamówi" szampana do pokoju. Wtedy Ty wparowałbyś jakby nigdy nic z kieliszkami i szampanem na tacy. :hopla:  To by była jazda :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No no pomysł super ale nie jestem przygotowany ;) na pewno do wykorzystania w przyszłości...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No no pomysł super ale nie jestem przygotowany ;) na pewno do wykorzystania w przyszłości...

No jakbyś faktycznie kiedyś odstawił taką akcję to byłaby to bardzo grooba wrzutka. Oczywiście kochanek miałby być niczego nie świadomy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dołączę się do oczekujących na  ciąg dalszy a przede wszystkim na foto relacje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekamy, czekamy razem z Tobą, no i przynajmniej ja zazdroszczę kochankowi żony, co ja bym z nią robił na jego miejscu taktownie nie powiem ale jej zdjęcia nakręciły mnie niesamowicie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to na razie może tak bo niestety paint strasznie "kaleczy" zdjęcia i nie wstawię takich :) 

post-11598-0-91976700-1423172596_thumb.jpg

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...