Skocz do zawartości
phineash

Warto być cierpliwym...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek login

Super sprawa ! Gratuluję żonki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje gratulacje. Mam nadzieję, że i moją panią czeka podobna przemiana.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie po dłuższej nieobecności, właśnie moja małżonka wyszła do kochanka :) Pojechała na całą nockę więc mój wieczór emocji się rozpoczyna !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona nieśmiała na fotki ale dogadałem się z jej kochankiem, że uchwycą kilka momentów ;) a może i coś nagrają...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też jej to ciągle powtarzam ale spokojnie ona potrzebuje czasu żeby sie rozkręcić... mam fotki z przygotowań ale muszę ocenzurować buźkę, a na telefonie tego teraz nie zrobię ;) bo siedzę w pokoju obok i czekam na nią... może coś usłyszę przez ściankę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

woow! wyszykowała się do kochanka rewelacyjnie - ta szpila .... mmmm. jakie to muszą być emocje to trwanie w oczekiwaniu na jakikolwiek sms, mms, very hot hot hot kobietka ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

domyślam się - krew pulsuje, wyobraźnia pracuje.... rozumiem ze jesteś gdzieś blisko nich?  Partnerkę masz naprawdę nieziemską, swiadomość że fallus tego kogoś jest teraz w jej uległych ustach czy szparce......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...