Skocz do zawartości
phineash

Warto być cierpliwym...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek filipas

Super relacja, czekamy na resztę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie było czasu na fotki jak wróci :) ale mam jak była w trakcie... pod wieczór postaram się coś wrzucić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opowiadanie super wizualizacja jeszcze bardziej  extra ciałko Hotki :sexfota:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No więc dotarłem do domu, szybka kąpiel i do kompa... Jak na razie wszystko jest ok ;) takie przynajmniej otrzymuję wiadomości i z utęsknieniem czekam na jakieś obiecane foto z zabawy...

Na chwile obecną mogę jedynie wrzucić fotki jak moja Hotka wyruszyła ubrana na spotkanie :)

zajebiście wygląda ;-) !!

może zachęcisz żonę żeby napisała relację na forum?

relacje z pierwszego rogaczenia są zawsze najfajniejsze ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może zachęcisz żonę żeby napisała relację na forum?

relacje z pierwszego rogaczenia są zawsze najfajniejsze ;-)

Postaram się, lecz nie wiem czy mi się uda ponieważ ona niechętnie siada do komputera... 

Tak jak wcześniej pisałem, nie było czasu na robienie fotek po spotkaniu, zapewne domyślacie się dlaczego :) Ze spotkania za to otrzymałem kilka interesujących...  na początek może taka:

post-11598-0-70999700-1411308771_thumb.jpg

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Postaram się, lecz nie wiem czy mi się uda ponieważ ona niechętnie siada do komputera... 

Tak jak wcześniej pisałem, nie było czasu na robienie fotek po spotkaniu, zapewne domyślacie się dlaczego :) Ze spotkania za to otrzymałem kilka interesujących...  na początek może taka:

nie ma to jak fotka ze spotkania, mega emocje na odległość i myśl co będzie potem :blow1:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...