Skocz do zawartości
phineash

Warto być cierpliwym...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Nie bardzo wiedziałem do którego działu to zakwalifikować ponieważ jeszcze nie doszło do żadnej akcji, ale już jest bliżej jak dalej.

Moja ślubna, nie dalej jak rok temu nie chciała słyszeć o tego typu zabawach... trafiłem na forum i po zapoznaniu się z treścią, zacząłem jej podrzucać ciekawsze posty do poczytania... i ... stało się. Moja małżonka się wkręciła, coś w niej pękło, a przynajmniej na to właśnie wygląda. Podczas naszych łóżkowych uniesień zacząłem po trochu wspominać tematykę cuckold i siebie w roli rogacza, o dziwo nie protestowała, a nasze zbliżenia stawały nieco pikantniejsze niż dotychczas. Przeszliśmy na tematy jej byłych i z ogromnym podnieceniem słuchałem o jej łóżkowych ekscesach (niestety nie było ich wiele ponieważ jestem jej 3 facetem w życiu), zauważyłem jednak, że bardzo ją to nakręca. 

Potem poszło jak z płatka, pierwsze fotki mojej hotki na forum, aż w końcu dojrzała decyzja odnośnie poszukiwań bulla... tutaj się to nie udało, na innym tematycznym portalu również klapa. 

O dziwo z ratunkiem przyszedł dość niepozorny lecz leciwy portal społecznościowy, poza milionem wiadomości o niczym trafił się ten jeden... wiadomość jakich wiele ale ciekawość mojej hotki doprowadziła do wymiany ponad 1700 wiadomości i temat się rozwija...

Na dzisiaj chyba wystarczy, ale obiecuję, że ze szczegółami opiszę dalsze poczynania mojej ślubnej w tym temacie. 

Podsumowując, małżonka z szarej myszki zmienia się w coraz to gorętszą hotkę, a to jest coś co do tej pory kręciło jedynie mnie w moich fantazjach, teraz te fantazje dzielimy wspólnie, a i ona nakręca się coraz bardziej... 

Przemianę mojej hotki poznacie nie tylko poprzez opowiadanie ale postaram się dodać nieco wizualnych atrakcji ... na początek to ( i tak jest to jedna z jej najśmielszych fotek jakie miała przed przemianą) : 

post-11598-0-83446700-1409611691_thumb.jpg

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek shudson

I opowieść, i pomoc wizualna na cholernie podniecającym poziomie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie. Działaj ;-) Przeszedłem podobną drogę z moją drugą połówką i było warto. Teraz się spełnia jako Hot Wife i jej to zdecydowanie służy :-) Zresztą mi też hihi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne zdjęcie! Chętnie zobaczę kolejne.... Szczególnie po przemianie :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No więc nadszedł ten wielki dzień, moja hotka właśnie się szykuje na pierwsze spotkanie z kochankiem ;) odwożę ją na 23 i jak tylko wrócę będę zdawał relacje na bieżąco... mam obiecane fotki ale w ferworze walki mogą o tym zapomnieć :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Well done. Keep us updated then :D

Opisz jak się ubrała na spotkanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No więc dotarłem do domu, szybka kąpiel i do kompa... Jak na razie wszystko jest ok ;) takie przynajmniej otrzymuję wiadomości i z utęsknieniem czekam na jakieś obiecane foto z zabawy...

Na chwile obecną mogę jedynie wrzucić fotki jak moja Hotka wyruszyła ubrana na spotkanie :)

post-11598-0-39093600-1410994840_thumb.jpg

post-11598-0-10885300-1410994852_thumb.jpg

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...