Skocz do zawartości
tulli

Jak oduczyć faceta masturbacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Wejdźcie w skore faceta kiedyś ... Zrozumiecie.

I'll do my best ;) Choć nie wiem czy to wystarczy by w skórę faceta wejść.

Ja uwielbiam widok masturbujących się mężczyzn, taki mam fetysz ;)

Tak, tak wiem, że wy tu nie o tym, ale nie mogłam się powstrzymać, bo ja zobaczyłam tytuł, to od razu pomyślałam "po co?! dlaczego?! przecież to takie zajebiste!" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam widok masturbujących się mężczyzn, taki mam fetysz

Hmmm........ ale, gdzie żeby tak3-4 razy dziennie i tylko patrzeć :(, okrutna jesteś Yolandi :) :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie da się uzależnić od masturbacji i to bardzo głęboko. Sam nie potrafię wytrzymać bez tego chociaż by jednego dnia. Nie pomaga wysiłek fizyczny, wręcz odwrotnie, potęguje wzrost testosteronu, co przekłada się na zwiększenie libido. Gdy żona nie chce codziennie się kochać to mam dwa wyjścia. Czat i umówienie się z kochanką lub Zofia Rączkowska :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wystarczy raz w roku. To i facetowi powinno

Przepraszam ze wtrace sie w ten temat...

troche mi to cos przypomina... choc.. no, niepamietam juz o co chodzilo po tych latach.

Mysle ze jes to cos, co da sie "odzaleznic", jak ktos chce... nie zawsze wlasna checia.

przepraszam ze troche glupio wskoczylem do tematu

klaniam sie subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowały i sie nie da :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu to sam wiem po sobie, że jak mam za dużo wolnego czasu,nawet w pracy to od razu myślę o seksie. Czasami nawet zdarza się, że sam zadowalam się w godzinach pracy, bo czuję takie ciśnienie że nie potrafię się opanować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problem, to zaczyna się, gdy z masturbacji robi się prawdziwe uzależnienie (a nie pt. żona nie dała, to muszę sam).

A prawdziwe uzależnienie jest wtedy, gdy przestaje w życiu liczyć się cokolwiek, bo masturbacja jest najważniejsza. Zaczyna się olewać pracę, partnera, życie towarzyskie, rodzinę. 

Problemem jest również sytuacja, gdy nie można być zaspokojonym w żaden inny sposób, a wyłącznie przez masturbację.

Ja uwielbiam widok masturbujących się mężczyzn

Przybij 5! :redevil: 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam widok masturbujących się mężczyzn, taki mam fetysz ;)

Tak, tak wiem, że wy tu nie o tym, ale nie mogłam się powstrzymać, bo ja zobaczyłam tytuł, to od razu pomyślałam "po co?! dlaczego?! przecież to takie zajebiste!" ;)

oj dokładnie :D wspaniały widok, którego sobie nigdy nie odmawiam  :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...