Skocz do zawartości
tulli

Jak oduczyć faceta masturbacji?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myśle, że jeśli kobieta chce swego faceta oduczyć masturbacji, to ma na to nikłe szanse, ponieważ jak w każdym uzależnionieniu, najpierw on sam musi chcieć coś z tym zrobić. M

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M. Nie czaje o co chodzi z tą zimną wodą. Znajomi też tak mówią a nie potrafią tego wytłumaczyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co, należy wodą polać penisa czy jak?

"Szklanka zimnej wody. Przed czy po? - Zamiast."  kumasz? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mam wrażenie, że zbyt wiele psychoanaliz tutaj robicie.

Nie oszukujmy się, nikt z nas nie chodził do klasztoru i każdy polerował rakietę, bił niemca po kasku, mlaszczył pytonga, męczył pałę, heblował drąga, woskował lufę, czy zwyczajnie walił gruchę (bo kto pije i wali ten nie ma robali! ;) ). Nie jeden robił to po kilka razy dziennie i nie sądzę, żebyśmy znaleźli tutaj kogoś kto przez to ma problemy. Myślę, że tutaj bardziej chodzi o zachowanie potencjału seksualnego i przetrzymanie go do spotkania się z partnerem.

Oj, nie zupełnie. Problem raczej ma podłoże psychiczne, skoro w sytuacji wymagającej koncentracji przychodzi potrzeba dostarczenia sobie porcji endorfin. Nie chodzi o sam fakt masturbowania się, ale o kontekst. To równie dobrze mogłoby być "zajadanie stresu", upijanie się, albo uciekanie w gry komputerowe.

Jeżeli sytuacja jest poważna - seksuolog. Jeżeli problem nie jest tak duży wystarczy trening koncentracji wsparty rytuałami (np. codzienne bieganie lub przynajmniej spacer/ rower/ marszobieg).

Spójrzcie na to tak jak użytkownik fantazjujący - masturbacja jest narkotyzowaniem się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myśle, że jeśli kobieta chce swego faceta oduczyć masturbacji, to ma na to nikłe szanse, ponieważ jak w każdym uzależnionieniu, najpierw on sam musi chcieć coś z tym zrobić. M

Świetna kwintesencja. Z drugiej strony chcieć to móc a pomoc partnera jest nieoceniona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ma i to całkiem spore. Dowiedz się o czym fantazjuje podczas onanizmu. Pomóż mu spełnić te fantazje. Jak czuję się "spełniony" - do czasu aż nie pojawią się nowe fantazje  :bananasex2: -  to bardzo długo mogę się nim nie bawić  :-> .  Są jeszcze wojskowe sposoby. Jak ja byłem w wojsku to faszerowali nas bromem a za głębokiego prl-u to jak ktoś był niegrzeczny to mu ptaka farbą olejną malowali - ot takie całoroczne pisanki robili  :sciana:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od poziomu testosteronu, wysoki poziom = duża aktywność trzeba go wymęczyć albo w łóżku albo wysiłkiem fizycznym lub intelektualnym po wszystkich w/w aktywnościach nie ma ochoty (jeszcze jedno taki sam efekt opadnięcia z sił przyniesie niewyspanie ;)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli to problem nawyków /uzależnienia to chyba logiczne jak ... Jesli to problem potrzeby fizjologicznej zrobic badania hormonów. Możliwy jest problem za dużej ilości dht /estrogenu / lub poprostu ich nie równowaga... Wtedy można sie bawic ale tez nie polecam.

Bez urazy dziewczyny jesli waszym zdaniem ktoś kto ma potrzebę "na spuszczenie z kija " i mowie o tym ze nie zależy mu jak a wy chcecie to jakoś uciąć i szukacie sposobu... Wejdźcie w skore faceta kiedyś ... Zrozumiecie.

PROBLEM JEST WTEDY JESLU KTOŚ CHCE WALIĆ KONIA A MOŻE POBZYKAĆ ITP...

Jesli ktoś chce poprostu załatwić sprawę wszystko bedzie w 80% nie zdrowe. Ja sie masturbuje minimum raz dziennie bo jak nie po 2/3 dniach mam zmazy nocne:]

Jesli z partnerka bzykam sie 2/3 razy dziennie nie muszę walić konia nawet nie chce!! Ale jesli nie dojdę 2 razy dziennie poprostu nie umiem sie ogarnąć... Zaczynaja mi dziwne rzecz chodzic po głowie!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez urazy dziewczyny jesli waszym zdaniem ktoś kto ma potrzebę "na spuszczenie z kija " i mowie o tym ze nie zależy mu jak a wy chcecie to jakoś uciąć i szukacie sposobu... Wejdźcie w skore faceta kiedyś ... Zrozumiecie.

Seeeeerio??????

No coś Ty????

Mnie wystarczy raz w roku. To i facetowi powinno :lach: 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...