Skocz do zawartości
tulli

Jak oduczyć faceta masturbacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie znacie sposoby na zmniejszenie podniecenia bez uciekania się do masturbacji? W jaki sposób mężczyzna może zaprzestać masturbowania się w chwilach dużego napięcia, jeśli jego silna wola nie jest tak silna i potrzebuje się skupić na czymś innym- pracy, nauce? Kiedy odwracanie uwagi za pomocą innych czynności to za mało? Chcę tu pominąć opcje, jakimi są pas cnoty czy klasyczny stosunek płciowy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam pytanie, również jestem bardzo ciekawa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z ciekawości - ale po co?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z ciekawości - ale po co?

Jak napisałam- ponieważ potrzebuje się skupić na pracy, nauce, czymkolwiek innym, a ciągłe podniecenie staje się dla niego uciążliwe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie doczytałam. W takiej sytuacji masturbacja jest chyba najlepszym wyjściem własnie - rozładowuje napięcie i może funkcjonować normalnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie doczytałam. W takiej sytuacji masturbacja jest chyba najlepszym wyjściem własnie - rozładowuje napięcie i może funkcjonować normalnie.

A jeśli jest tylko wyjściem chwilowym? Nie rozładowuje napięcia jak klasyczny seks i istnieje konieczność masturbowania się kilka razy dziennie? Ponadto powoduje senność i idący za tym brak koncentracji... Szczególnie gdy mężczyzna sam stwierdza, że potrzeba masturbacji jest uciążliwa i chce z nią skończyć, i umieć doczekać czasu, gdy będzie miał możliwość współżycia z kobietą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wizyta u seksuologa, wygląda to na uzależnienie.

Może zacząć preferować ręczną jazdę niż seks. I na tym etapie jest już bardzo trudno wyjść z tego uzależnienia.

Skutkiem tego będzie niemożność ukończenia stosunku w sposób naturalny, bo facetowi przyzwyczajonemu do ucisku swojej dłoni każda pochwa będzie wydawać się za luźna ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz problemy życiowe całkowicie niwelują "takie" problemy wiecznie sterczącego kutasa, widocznie nie ma silnej woli i woli zwalić konia i nie macie żadnych innych problemów niż jego stojące prącie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znamy pewną parę, w której on się masturbuje jak się denerwuje, specjalista mało pomugł ale się leczy bo jak się kochają to on dojść nie może i musi kończyć ręką. Więc walcz z tym nim będzie za puźno.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś  w wojsku stosowali taki specyfik ale nie wiem dokładnie bo nie byłem co nazywa się brom czy coś takiego.

Ale najlepiej pójść do najbliższej parafii i tam zapytać. Oni mają receptę na wszystko, szczególnie na wstrzemiężliwość :redevil:

Pan Wesołowski i Pan Gil mogą coś powiedzieć na ten temat :bomb:

A tak poważnie to nie wiem, może alkohol? Kilka piwek i śpi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...