Skocz do zawartości
poszukujący36

''przygody podczas wakacji ''

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :)

chcialem zaproponować nowy temat :)

i opisać coś co spotkalo mnie w spa tego lata i poznać wasze opinie czy coś mnie spotkalo czy tylko tak mi się pobożne wydaje:)

Bylismy razem z moja żona która nie che wiedzieć o moich fascynacjach :) w pewnym calkiem sympatycznym  hotelu posadajacym mile spa. ''polowalismy;; na jacuzzi gdyz było bardzo oblegane az wreszcie prawie sie udalo, została tylko jedna bardzosympatyczna mężatka, jak wchodzilismy do jacuzzi spogladala na mnie i usmiechala się - oczywiście dyskretnie odwzajemniłem jej  usmiech. po jakims czasie do jacuzzi wszedl jej maz i dzieciaczek, ona usiadla ochoczo obok mnie rozkazujac:) mezowi usciac na przeciwko a sama sie  przesiadla, bylo troche miejsca a ona usiadla bardzo blisko ocierajac sie co jakis czas udem o moje udo, pozniej zaczela bawic sie z dzieciaczkiem napierajac posladkami na mnie niby przypadkiem, trwalo to troche potem wyzli z mezem a ona odchodzac rzucila jeszce jedno spojzenie na dowidzeinia:) bylo milo i podniecajaco szcegolnie ze obok byl jej maz i moja zona i chyba nikt poza nami sie nie domyslal co sie dzieje... mam pytanie jak sadzicie cos sie dzialo czy tylko to moja bojna fantazja i pobozne zyczenia?:)

pozdrwiam

marek

czekam moze tez napiszecie cos o waszych wakacjach?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie trafiłeś na rozochoconą Hotkę po mnie by pewnie poznali że się ocierała bo stanął by mi od razu na bank :mbanana: ale i tak miałeś fajnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...