Skocz do zawartości
Xavery

Jakiego seksu nie lubicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

rozhisteryzowanego, przeromantyzowanego, własnoręcznego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja dołożę, że bardzo nieprzyjemny jest seks bez zaangażowania partnera

Kiedyś Pani Małże wspominała, że najbardziej ją podnieca kiedy widzi w facecie zaangażowanie i chęci.

Bez tego seks .... nie jest do lubienia !

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z zasypiającą ? :lach:

Su. ... kochanie, a tak to jeszcze nie próbowałam :redevil:

hehe to ja już próbowałem z zasypiającą nie raz  :redevil:

Misiek :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja dołożę, że bardzo nieprzyjemny jest seks bez zaangażowania partnera

Kiedyś Pani Małże wspominała, że najbardziej ją podnieca kiedy widzi w facecie zaangażowanie i chęci.

Bez tego seks .... nie jest do lubienia !

Patrner powinien się palić.

Ale - można też zrobić coś innego, taki aranż seksu na zimno. To podnieca przez kontrast, albo wyimaginowaną obsceniczność. Z tym, że to też jest odmiana palącego seksu, ale aranżowanego na taki sposób.

Jeśli faktycnzie nie ma zaangażowania, to jak seks z martwą rybą. Można, ale po co?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czemu wyimaginowaną? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cichego seksu nie lubię.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam w ogóle nie przepadam. Spytajcie kogo chcecie.

:)

Moja wyobraźnia ;) podpowiada mi coś zgoła odmiennego. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam w ogóle nie przepadam. Spytajcie kogo chcecie.

:)

Tiaaaaa :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mam podobne upodobania co Zouza.

- pieszczoty piersi mnie irytują - choć je lubię i mimo że nieduże nie mam żadnych kompleksów więc bez przeintelektualizowanych prób analiz proszę

- pissing, scat, uszkodzenia ciała itd nie zamierzam próbować, patrzeć też mi się nie chce

- długi seks - nie dla mnie. Lubię konkretny, namiętny i do celu (wspólnego). Jak mnie Mój kiedyś przypiął do stołu i się mną bawił w "bolca nie widać" to się poryczałam. Tak zwyczajnie z nagromadzonego napięcia i odsuwania ulgi w czasie  :-P

- celebracja kobiecego ciała - jakby mi miał facet nad stopami się roztkliwiać, dotykać, masować, pieścić i francuskie ciasteczka do skichania serwować to zasypiam i ... wysycham... :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...