Skocz do zawartości
Xavery

Jakiego seksu nie lubicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

My tu śmichy, chichy... ale, czy ktoś mi łopatologicznie może wyjaśnić skąd debilna nazwa ""'samogwałt"? 

Gwałt jest przecież krzywdą dla gwałconego, wbrew jego woli, więc???

Podobnie z onanizmem. Onan by się w grobie przewrócił. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My tu śmichy, chichy... ale, czy ktoś mi łopatologicznie może wyjaśnić skąd debilna nazwa ""'samogwałt"? 

Klechy z ambony zawsze pierdolą że to samogwałt żeby dzieciaki zniechęcić do walenia gruchy. Bo poco same sobie mają walić gruchę jak mogą księdzu zwalić

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klechy z ambony zawsze pierdolą że to samogwałt żeby dzieciaki zniechęcić do walenia gruchy. Bo poco same sobie mają walić gruchę jak mogą księdzu zwalić

a ja proszę nie mieszać w to księdza i wrócić do tematu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawmy tematy kościelne, bo kogoś można urazić! To nie Hyde Park!

Ad rem!

Zdarza mi się, orgazm po kilku sekundach, szybkie rozładowanie się, ale... cholera, no jednak potrzebuję czegoś innego!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawmy tematy kościelne, bo kogoś można urazić! To nie Hyde Park!

Zu, zadałaś konkretne pytanie więc odpowiedziałem Ci na nie. Ja określenie "samogwałt" słyszałem jedynie w kościele i na lekcjach religii. Nigdzie indziej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok., Lec. :)

Ja słyszałam wielokrotnie. Także w miejscach niemających najmniejszego związku z kościołem. Rzekłabym, że będących na drugim biegunie. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre pytanie : skad debilna nazwa "samogwalt" ? 

Bo po prostu pochodzi od debili ! 

W jezyku niemieckim czynnosc ta nazywa sie "selbstbefriedigung" czyli "samozaspokojenie" i jest to nazwa uczciwa i realna.

W Polsce jest inaczej. :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie z onanizmem. Onan by się w grobie przewrócił. ;)

Z onanizmem to jest troche inaczej. Slowo pochodzi od biblijnego Onana ktory wykonywal czynnosc : Coitus interruptus w  celu unikniecia potomstwa. Dzisiejszy onanizm nie ma z tym wiele wspolnego a sam coitus interruptus (stosunek przerywany) jest stosowany jako osobna forma antykoncepcyjna. Tak wiec pomieszane z poplatanym w dzisiejszych czasach. Onanizm to nie samogwalt.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, ależ ja właśnie o tym mówiłam!Lewirat mu nie był miły, w sumie się nie dziwię.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...