Skocz do zawartości
Xavery

Jakiego seksu nie lubicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę sprzeczność wypowiedzi z tym co macie w opisie profilu: "Miłośnicy fetyszy wszelkich - Pani uległa, ja Switch.. (lubię być zdominowany przez ostra suczkę"

"uległa, switch, suczka, zdominowany" to terminy nierozerwalnie związane z BDSM.

on

Brawo za czujność:)

Mimo wszystko ja sprzecznosci nie widzę. Dlaczego?

Fetysz to nie BDSM, a uległość u Kotki przejawia sie choćby w jej chęci oddania mnie.

Nigdy nie potwierdzę, że uległosć to synonim BDSM, mimo, że pierwsza litera słowa Submission stanowi 1/4 skrótu

W ogóle uległość nie znaczy od razu, że kogoś trzeba przywiązać i lać gorącym woskiem.

Uległość to cecha charakteru i poddanie woli Partnera. Jeżeli sie myle, to proszę mnie poprawić

Reasumując, Illa zbyt ogólnie..

Poza tym lubi dostać klapsa i lubi jak facet wie co ma znia zrobić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle uległość nie znaczy od razu, że kogoś trzeba przywiązać i lać gorącym woskiem.

Oczywiście, że nie.

Uległość to cecha charakteru i poddanie woli Partnera.

Tak, uległość może być cechą charakteru, może też być odgrywana na potrzeby chwili.

Jeśli mówisz o Partnerze, to w takim seksie nie ma miejsca na uległość, to jest seks partnerski bez ulegania komukolwiek.

Gdy ktoś obawia się "łatki" BDSM to jest w stanie wytłumaczyć sobie tę uległość na milion sposobów ;)

Mylisz się, ale poprawiać Cię nie będę, gdyż nie o tym ten temat.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie.

Tak, uległość może być cechą charakteru, może też być odgrywana na potrzeby chwili.

Jeśli mówisz o Partnerze, to w takim seksie nie ma miejsca na uległość, to jest seks partnerski bez ulegania komukolwiek.

Gdy ktoś obawia się "łatki" BDSM to jest w stanie wytłumaczyć sobie tę uległość na milion sposobów ;)

Mylisz się, ale poprawiać Cię nie będę, gdyż nie o tym ten temat.

on

Mimo, że to nie ja odpowiadałem w tym temacie, jestem przekonany, że miała na myśli chłosty, woski etc. 

Wiem z autopcji, ze jej to nie kręci - u mnie sie wszystko zgadza, choć musisz Illa przyznać, że wycięty przez Ciebie fragment z mojego (naszego?) profilu został zmanipulowany:)

o ten:  ja Switch.. (lubię być zdominowany przez ostra suczkę")

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę sprzeczność wypowiedzi z tym co macie w opisie profilu: "Miłośnicy fetyszy wszelkich - Pani uległa, ja Switch.. (lubię być zdominowany przez ostra suczkę"

"uległa, switch, suczka, zdominowany" to terminy nierozerwalnie związane z BDSM.

wycięty przez Ciebie fragment z mojego (naszego?) profilu został zmanipulowany:)

Skopiowałam go i wkleiłam wprost do tematu.

Nie życzę sobie, byś zarzucał mi manipulację, brak Ci najwyraźniej argumentów, a kolejnym będzie, że jako moderator to/sro/i tamto.

I oczywiście opis profilu można zmienić w dowolnej chwili, tak by nie wprowadzał nikogo w błąd lub pozwalał zarzucać komuś manipulację.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skopiowałam go i wkleiłam wprost do tematu.

Nie życzę sobie, byś zarzucał mi manipulację, brak Ci najwyraźniej argumentów, a kolejnym będzie, że jako moderator to/sro/i tamto.

I oczywiście opis profilu można zmienić w dowolnej chwili, tak by nie wprowadzał nikogo w błąd lub pozwalał zarzucać komuś manipulację.

Nie wkleiłaś całego fragmentu, a połowę zdania - Manipulacja przez duze M

Nie chcę ciagnąć takiej rozmowy, tym bardziej poprzez pisanie wiadomości

najlepiej zarzucić brak argumentów, - proszę mi takich rzeczy nie zarzucać i stawiać mnie na konkretnej pozycji w dyskusji (znowu manipulacja)

Mam wrażenie , że nie przeczytałaś uważnie

Czytając Twoją wypowiedź: Jeśli mówisz o Partnerze, to w takim seksie nie ma miejsca na uległość, to jest seks partnerski bez ulegania komukolwiek 

utwierdzam sie jak różne mam podejście do terminu uległości.

Nigdy nie przytaknę na zdanie typu: "to jest czerwone i jeżeli widzisz tam inny kolor, to źle widzisz"

Świadków tej bezsensownej wymiany liter zapraszam na profil, gdzie jasno napisane sa preferencje.

Zmiany dotyczące profilu jako Moderator  mozesz sprawdzić (udostępnij proszę screen na potwierdenie swoich słów)   kiedy ostatnio go edytowano.

Zacytuję:

Doskonały przykład odwrócenia kota ogonem - też manipulacja

Znam sie na manipulacji, uwierz

Przepraszam, jeżeli Cię uraziłem,ale całkowicie sie teraz nie zgadzam z taką oceną mnie

autora wątku przepraszam za offtop

nienawidzę internetu, zostawiam konto Kotce.

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocmam, właśnie widać, że znasz się na manipulacji, masz chyba na tym punkcie obsesję.

Oczywiście, że NIE przekleiłam całego opisu Waszego opisu, ale ten FRAGMENT, w którym zobaczyłam sprzeczność z wypowiedzą drugiej połowy Waszej Pary.

W momencie, w którym zabrakło Ci argumentów zacząłeś zarzucać mi manipulację.

Tożsamy poziom "argumentacji" możemy oglądać na rodzimej scenie politycznej, nie można odnosić się do fragmentu, bo to manipulacja :lach:

zostawiam konto Kotce.

obrażalski ;)

Zmiany dotyczące profilu jako Moderator mozesz sprawdzić (udostępnij proszę screen na potwierdenie swoich słów) kiedy ostatnio go edytowano.

A nie mówiłam? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona

ohoho co to za awntura?

Misio sądząc po sposobie klejenia myśli miał hardkorowy dzień

Zrobie mu popisowego loda jak wróci, to mu przejdzie hihi

a propos całej tej manipulacji, to może nie ma obsesji, ale napisał 2 prace naukowe o technikach werbalnych i niewerbalnych manipulacji

jedna przy magisterce, a druga już do wydawnictwa..zna się na moje nieszczęście skubaniutki :mur:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-totalnej bierności/uległości pani.. owszem fajnie jak kobieta jest łagodna, ale nie totalna kłoda oczekująca rozkazów i komplementów

Pomiędzy biernością, a uległością jest przepaść. No i skąd pomysł, że kobieta oczekująca na rozkazy musi być kłodą??? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona

ohoho co to za awntura?

Misio sądząc po sposobie klejenia myśli miał hardkorowy dzień

Zrobie mu popisowego loda jak wróci, to mu przejdzie hihi

a propos całej tej manipulacji, to może nie ma obsesji, ale napisał 2 prace naukowe o technikach werbalnych i niewerbalnych manipulacji

jedna przy magisterce, a druga już do wydawnictwa..zna się na moje nieszczęście skubaniutki :mur:

uuuu naukowiec ... nie no na takiego to nie ma ch.a we wsi  :lach:  :lach:  :lach:

Musiałem to sprowadzić to absurdu ... w seksie bowiem nie lubię kiedy ktoś niby przypadkiem, niby od niechcenia ale jednak odnotowuje w spotkaniu zapoznawczym, przy kawie, że posiada wykształcenie i jest "mondry" ;)

Owszem cenimy i lubimy otaczać się ludźmi inteligentnymi ale nie lubimy "mondrali"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uuuu naukowiec ... nie no na takiego to nie ma ch.a we wsi     
Musiałem to sprowadzić to absurdu ... w seksie bowiem nie lubię kiedy ktoś niby przypadkiem, niby od niechcenia ale jednak odnotowuje w spotkaniu zapoznawczym, przy kawie, że posiada wykształcenie i jest "mondry"
Owszem cenimy i lubimy otaczać się ludźmi inteligentnymi ale nie lubimy "mondrali"

Nieładnie, Panie Małżu, potraktowałeś Wrocmana. Ani pół słowa nie napisał w tonie "mondrali". Komentarz pani Wrocman też tylko kończył utarczkę. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...