Skocz do zawartości
Xavery

Jakiego seksu nie lubicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiej formy nie lubicie lub nie próbując wiecie, że nie chcecie :)

Wszelkich zabaw, które naruszą w sposób trwały moją powłokę cielesną w znaczeniu fizycznym, a także zostawią skutki w sferze emocjonalnej/psychicznej.

Nie kręci mnie bukkake, gb przestał kręcić, ale tego już spróbowałam i nie jest to dla mnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadkiego :-)

Lubię długo i często

To nie jest temat "czy lubisz jak długo i jak często" ... choć i wtedy ta odpowiedź była by w moich oczach rozumiana jako: "aaa napiszę coś, niech widzą, że jestem"

Co do "rzadkiego" to ................

"Rzadkiego" : ładny synonim seksu analnego, wymsknęło mi się :cicho:

.....anal przy sraczce - jedyne rozsądne rozwiązanie jakie "dokleiłem do tego tematu ... dziękuje Wiedźmo :)

:lach:  :lach:  :lach:  :lach:

ps, Ex  - masz oczywiście rację ... jak też dopisuję to do mojej listy "nielubienia w seksie" :) :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa - Nietypowy:

A mi zdarzało się, że Madzia mnie albo ja Madzie namówialiśmy na coś i po ustaleniach wspólnych doszliśmy do wniosku, że warto spróbować i do dziś cieszymy się z tego namawiania razem.
Co innego zmuszać - to już nie ma takiej opcji w seksie - dopisuję moje "nie"
Pan M
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkich zabaw, które naruszą w sposób trwały moją powłokę cielesną w znaczeniu fizycznym, a także zostawią skutki w sferze emocjonalnej/psychicznej.

Nie kręci mnie bukkake, gb przestał kręcić, ale tego już spróbowałam i nie jest to dla mnie.

zgadzam się również podobnie jak Madzia (za wyjątkiem gb)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od samego początku bycia razem staramy sie ze sobą rozmawiać na wszystkie tematy, w sexie nie ma rowńiez tabu co i jak chcemy zrobic co spróbujmy a co nas napewno nie kreci i czego nie spróbujmy to mąż na smyczy podczas zabaw i Ja jako osoba nad nim dominująca .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam od siebie, że wykluczam wsadzać facetowi jak i mieć wsadzane

Pan M

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam ochoty próbować scat, skaryfikacji, ogólnie trwałego naruszania ciała.  Nie cierpię pieszczot piersi i wyjątkowo akurat mieć na to ochotę, inaczej odechciewa mi się zabawy. Bezmyślnego "napieprzania", byle mocniej. Nie jestem fanką pieszczot stóp, ale też nie zabraniam, gdy facet lubi. To chyba wszystko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam ochoty próbować scat, skaryfikacji, ogólnie trwałego naruszania ciała.  Nie cierpię pieszczot piersi i wyjątkowo akurat mieć na to ochotę, inaczej odechciewa mi się zabawy. Bezmyślnego "napieprzania", byle mocniej. Nie jestem fanką pieszczot stóp, ale też nie zabraniam, gdy facet lubi. To chyba wszystko.

cholera .... ZOU dołożę zatem z Twoich u siebie:

scat właśnie, stopy rzeczywiście nie należą do zabaw, które lubię ... raczej unikam ... mało tego są dla mnie najmniej seksowną częścią ciała kobiety.

Co do napieprzania bezmyślnego - też się zgadzam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stopy są seksowne, choć niekoniecznie do lizania. Wg. mnie. :)

Co do napieprzania - opisywałam już na forum pewne zdarzenia.

Pierwsze miała być sesja BDSM. I była, ekstremalna. Za zgodą Pani co prawda, ale tak ją zlał, że skończyło się ciężkim obrażeniami wewnętrznymi. Pani wstydziła się w szpitalu przyznać, więc powiedziała, że ją zgwałcił. Na jego szczęście zachował maile i od gwałtu się wykręcił. Ale już od poważnego uszkodzenia ciała nie. Nie pamiętam jak sprawa się zakończyła, niestety.

Druga - chłosta. Dziewczyna miała fioletowy, z popękaną, krwawiącą skórą, tyłek. Obydwu Paniom się podobało,  ale dla mnie to przegięcie już.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...