Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak niewiele mamy opowiadań z zabaw, napisanych przez Kochanków?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to dlaczego?

Bo wielu facetów (nie napisałam, że wszyscy) patrzy na to w następujący sposób: przyjechałem, wyruchałem, zaliczyłem dziurę i wyjechałem; żeby tylko nie zawracała mi dupy poza moją chęcią ruchania, jak będę chciał zaruchać kolejny raz to zadzwonię przyjadę i zarucham, opowiadanie? jakie opowiadanie ... o żesz w mordę, udam, że mam inne sprawy albo znajdę drugą dupę do wyruchania co nie będzie chciała podobnych pisanych pierdolamentów,, aaa ... sama napisała o naszym spotkaniu ... super :) o jaki jestem wspaniały !!!!

:) Pozdrawiam

Z całym wielkim szacunkiem Malami ale to jest wrzucenie wszystkich do jednego wora. 

Nie miałem, nie mam i nie bedę miał takiego toku myslenia, więc w tym woru nie zamierzam się znaleźć.

Ale fakt jest faktem że takie myslenia w niektórych przypadkach funkcjonuje ,  i to z realnego naszego klimatu , poparte słowami jednej z hotek.

Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arsi, przecież Malami napisała, że nie wszystkich.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lenistwo na pewno też.

Ale może też czasem Panowie obawiają się, że Hotki pomyślą o nich, że to zaliczacz, a tym samym zmniejszą się szanse u innych Pań? A wiadomo, że wiele Hotek preferuje układ na wyłączność.

Trzeba sie starać i   rozpieszczać nasze piękne Hotki

Ale wazelinka ;):lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez wazelinki sie w dzisiejszych czasach nie da :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko z prezerwatywą nie stosuj, niszczy lateks. :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lenistwo na pewno też.

Ale może też czasem Panowie obawiają się, że Hotki pomyślą o nich, że to zaliczacz, a tym samym zmniejszą się szanse u innych Pań? A wiadomo, że wiele Hotek preferuje układ na wyłączność.

W moim wypadku raczej odwrotnie obawiam sie raczej ze Hotka może pomyśleć ze chce ja na wyłączność a to jeszcze gorssze

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to opisuj, Drogi Panie, opisuj. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może kiedyś ale nie obiecuje  :-P jak lezę w nocy to mam wenę i chciałbym opisać a jak usiądę do kompa to czar pryska slow  brak :cry:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak lezę w nocy to mam wenę i chciałbym opisać a jak usiądę do kompa to czar pryska slow brak :cry:

Wymówki :bigbomb:

Z moich Kochlegów to chyba są nie więcej niż trzy relacje ze spotkań.

Bo postów dopisywanych do moich opowieści nie liczę ;)

Pierwsza.. idę odszukać :redevil:

A może ktoś mnie wyprzedzi w poszukiwaniach? Nagroda będzie :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale naprawdę nie mam  talentu  a nie chciałbym  pisać byle jak żeby nie męczyć oczu  naszych forumowiczów

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...