Skocz do zawartości
illa

Dlaczego tak niewiele mamy opowiadań z zabaw, napisanych przez Kochanków?

Rekomendowane odpowiedzi

Bo że więcej piszą Hot Wife to nawet nie trzeba liczyć ;)

Dlaczego tak się dzieje?

Argumenty o tzw. braku talentu literackiego proszę porzucić, każdy pisze (i mówi) jak potrafi, a my nie jesteśmy forum polonistycznym :)

Lenistwo? Brak czasu? A może nie mają świadomości, że kobiece oko z ogromną przyjemnością czyta męskie relacje z zabaw z Hotką?

Zapraszam do rozmowy.

Myślę, że wszystko co wymieniłaś ;)

Po za tym jak facet widzi ponętną i sexi kobiete to myślenie mu się wyłącza więc jak ma wszytsko spamiętać spisać itp. ? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie spotkania najlepiej opisuje się na gorąco zanim jeszcze emocje dobrze opadną. 

Mi zdarzało się opisać kilka historii ale kilka też stwierdziliśmy, że zostanie tylko dla nas. 

Nie mam nic przeciwko pisaniu przez kochanków, ale jak to już kolega wspomniał "czasem lepiej mniej napisać niż za dużo"

choć "reklama dźwignią handlu" jak to mówią :)
przy czym relacje relacjami ale droga pantoflowa i tak jest najlepsza reklamą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiem bardzo powaznie. Pomijając fakt że na relacje zgode musi wyrazić też sama zainteresowana, hotka, co w sumie jest oczywiste, a nie zawsze takową otrzymujemy, to jest jeszcze coś co mnie powstrzymuje bardzo. Taka relacja jest czymś bardzo intymnym. Problemem jest to, że raz wrzucona w sieć pozostanie tam do końca świata, a ja nie mam już do tego żadnych praw. Nie mają dla mnie znaczenia różne posty które pisze, ale intymna relacja, jest czymś nad czym chciał bym mieć kontrole. Nikt nie zagwarantuje mi tego że zostanie to usunięte, a w zapewnienia zwyczajnie nie wierze, bo mam z tym już złe doswiadczenia. Mówiąc krótko, moim zdaniem taka relacja stanowi wartosć intelektualną chronioną prawem, ale to tylko moje zdanie, bo właściciele różnych portali mają na ten temat różne spojrzenie. Dlatego też nie pisze już relacji ze spotkań, mimo że w przeszłości sie zdażało.

Nie ująłbym tego lepiej  dziękuje parakk  czasami po prosty lepiej zostawic to dla siebie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co jeśli Hot Wife, z którą Kochanek spędził przyjemny czas, poprosi go o taką męską opowieść?

Odmówilibyście Panowie czy coś byście napisali?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdarzyła taka prośba, ale w trakcie pisania jednak Hotka stwierdziła, że chciałaby aby to były tylko nasze chwile.
Dokończyłem jednak pisanie ale dostała do przeczytania tylko ona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ze dla Hotki mógłbym zrobić wyjątek ale i tak wymagałoby to pełnej konsultacji co do treści i  i stylu   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas, to jest naturalne, że konsultuje się treść ze stronami i wysyła "brudnopis" do zapoznania.

Zaczynam się skłaniać ku emocjonalnej teorii słowa ;)

Gdyby porównać ilość opowieści Rogaczy z ilością opowieści Kochanków, to ci pierwsi wygrywają w cuglach.

Może właśnie ze względu na emocjonalny stosunek do kobiety są gotowi na takie wyjątki ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy  to znaczy ze kochanek podchodzi do tego mniej emocjonalni e czy źle zrozumiałem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas, dobrze zrozumiałeś, taką tezę postawiłam, nie wiem czy słuszną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe nie wiem jak inni ja raczej podchodzę dość emocjonalnie, wbrew temu co napisał APOLLO  pamiętam bardzo dużo szczegółów i może właśnie w tym jest problem ze nie mógłbym tego wszystkiego opisać tak jakbym tego chciał 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...