Skocz do zawartości
Zouza

Najdziwniejsze sny erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

A owszem, miewam takowe sny. Jednak najdziwniejsze jest to, co z nich pamiętam ... czyli, że mało co pamiętam :shock:.

Ale jest pewne uczucie, które towarzyszy mi przy każdym erotycznym śnie. Po prostu podniecenie, zwłaszcza, gdy się budzę. Nie jest to zależne od sceny, jaka jest we śnie. Uczucie jest zawsze to samo. Relaks, endorfiny. Mężowi opowiadam rano, co mi się śniło i mówię, że mam ochotę teraz na kochanka ... a tu trza iść do roboty :cry:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z dwoma facetami. Jeden stoi za mna, drugi przede mna z wypiętym tyłkiem, i wtedy  spoglądam w dół i widze  ze mam penisa! M

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z dwoma facetami. Jeden stoi za mna, drugi przede mna z wypiętym tyłkiem, i wtedy  spoglądam w dół i widze  ze mam penisa! M

Motyw "switch" też występuje.. w moich snach szkoda ,że tak rzadko..Ja np. rodziłem. :saint:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O cholercia! Może użycie straponu drzemie w Twojej podświadomości :D

Może wcale użycie wobec faceta, wobec kobiet też się zdarza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O cholercia! Może użycie straponu drzemie w Twojej podświadomości :D

Może wcale użycie wobec faceta, wobec kobiet też się zdarza.

Chyba coś w tym jest... :redevil: :  Teraz jak zacznę o tym rozmyślać to pewnie mi się ta nowa wersja przyśni. :-P  M

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ide plaza i spotykam pare Ona w wodzie w topless on robi fotki  :-> podchodzę bliżej Ona troszkę sie peszy ale po chwili wychodzi, na płytka wodę i zaczyna pozować dla swojego faceta i dla mnie  :cycki5:  oboje zaczynamy sie onanizować patrząc na jej ciało  :mbanana: i niestety w tym momencie sie skończyło :smutny2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas, bukkake Ci w głowie :D ,a Dziewczyny szukają chętnych :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co do moich snów erotycznych, to nie ma znaczenia scenariusz tychże, lecz z kim je miewam  :facepalm:

ano, np. gdy mnie ktoś zawodowo frustruje, doprowadza do nerwicy czy ktoś kogo nie lubię, bardzo nie lubię a muszę mieć z nim do czynienia... i nie są to pożądane kontakty przeze mnie w tej codzienności, bo to ma na mnie negatywny wpływ

to wtedy, wyobraźcie sobie, jak taka osoba da mi psychicznie do pieca to pojawia się w moich snach erotycznych  :facepalm:  w nich z kolei, ja nie jestem dla nich ani przyjemna ani miła :)

tak sobie myślę, co freud na to :) ale na bank musi być w tych snach jakieś oswajanie problemów a nie radość seksu  :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całego snu nie opowiem, nuda - orgie, GB, itd. Ale, że tu być miały sny dziwne,no to... ;)

Dziwne było to, że część panów grała w bilard, a cała orgia odbywała się w tym samym pomieszczeniu. Naga zaczęłam kłaść się na stole bilardowym, przerywając grę. Potem wstałam i też zaczęłam grać. Gdy miałam kolejny raz uderzyć bile, w charakterystycznej pozie ;) - jeden z panów założył gumkę na grubszą stronę kija i - mówiąc kolokwialnie - zaczął mnie nim posuwać.

Ja nie wiem skąd mi się to bierze, fantazji takiej nie miałam, hehe.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, ale na początek opowiem wam tylko o ostatnim śnie.

Mam znajomą matkę mojego kumpla, który siedzi za granicą - znamy się z 15 lat i zawsze kiedy jej czegoś potrzeba staram się być do dyspozycji - oczywiście chodzi o jakieś tam przysługi, przeprowadzke. Ona jest dla mnie obrzydliwa, ale nie we śnie. Wszedłem jak zwykle i wystarczyły spojrzenia, zaczęliśmy się lizać i dała mi do wylizania, co oczywiście zrobiłem bo przecież jestem uczynny :bananasex: potem już po kolei ja jej swoje berło i bzykanko...

Obudziłem się strasznie nakręcony no i oczywiście dawaj na www family strokes ;) i jazda z mamuśkami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...