Skocz do zawartości
Zouza

Najdziwniejsze sny erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Śniło mi się, że byłam w klubie, poszłam do łazienki, wychodzę a tu lew. Ledwo zdążyłam uciec. Do pokoju pewnego Pana.  Zamknęłam drzwi i siedzę naga, co dziwne. Facet się budzi, zdziwiony. Ja wystraszona, przy drzwiach, on w pościeli, ze wzwodem. I koniec, pobudka. :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jeszcze niedawny. Ciekawe, czy ktoś jeszcze napisze cokolwiek... ;)

Śniło mi się, że facet lizał moje stopy. I  nie byłoby nic w tym dziwnego,  gdyby nie to, że pragnął wyłącznie stopy  lizać. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że pragnął wyłącznie stopy lizać.

Chamidło. No ale to raczej koszmar niż erotyk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadko pamiętam swoje sny po przebudzeniu,ale często zdarzało mi się na śnie kochać z moją byłą żoną.

Bywało tak,że budziłem się z głową między jej udami liżąc jej cipkę i dupkę na zmianę. Zdarzało się to po jej zabawach z kochankiem.

Natomiast żona często miewała sny w których uprawiała dziki sex z innymi mężczyznami,a po przebudzeniu dosiadała najpierw moich ust powtarzając w kółko "jaka szkoda,że to był tylko sen". Osobiście też bym wolał żeby to było na jawie. 

Po takiej nocy z takimi snami powinno się żonę tylko porządnie wylizać...tak żeby nie mogła już wytrzymać z podniecenia i zadzwonić po kochanka ,żeby dała upust swojemu podnieceniu na innym penisie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mój kotek żałuje że nie ma taakich gorących snów ... zazwyczaj jakieś horrory jej sie śnią ....hhheh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno: senna scena z kobietą, co dziwne, ciemnoskórą, a dziwne, bo nie mam takich fantazji.

Pieścimy się i całujemy namiętnie. Ona kieruje moją dłoń w stronę jej cipki, a ja się opieram, bo mam świadomość, że mam dłuższe niż zazwyczaj paznokcie i nie chcę jej skaleczyć.

Obudziłam się wścieknięta i natychmiast spiłowałam pazury :D:P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koleżanka z podstawówki.nawiedza mnie w snach cyklicznie. Głębokie dzieciństwo ale powraca i powraca.. . Co ciekawe  wtedy, współcześnie , nie byłem zadurzony. Bardzo lubię ten sen..

Jak to tłumaczyć... :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, chyba krótkie, zacznę nosić! 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, chyba krótkie, zacznę nosić! 

Zuz, zacznij, bo ja doświadczyłam długich i do tego tipsów :s: po chwili musiałam się wycofać, bo zaczynało być bardzo bolesne.

Pewnie stąd ten sen, ahh mózg..wszystko tam jest co przeżyliśmy i ujawnia się w najmniej oczekiwanym momencie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dziwne to..... to ja! Nie tak całkiem dawno temu przyśniła mi się moja prywatna koszmarna nauczycielka, notabene rusycystka. Przyśniło mi się, że ponownie jestem w liceum, że kolejny raz, z tym swoim sadystycznym uśmieszkiem, wywołuje mnie do odpowiedzi przy tablicy.... kuźwa ona jakoś wiedziała, że nie umiem albo nie umiałem notorycznie:). I otóż stojąc przed klasą, dukając i patrząc jak ta sadystka się tym cieszy... czuję jak ona zaczyna mnie dotykać, masować przez spodnie. Sen skończył się właśnie w tym miejscu ale zadziwiająca dla mnie była utrzymująca się "po" erekcja.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...