Skocz do zawartości
Zouza

Co jest gotowy zrobić Kochanek/Bull dla Hotki?

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli nie bzykanie tu przewodnim motywem. :)

Jeśli nie bzykanie to przyjaźń :)

Wtedy to jest więcej niż sexzone ;) , gdyż wykracza poza jej granice.

I w mojej ocenie jeśli to jest, to gotowy jest zrobić wiele, nawet tę nerkę, bo przecież Przyjaciel to coś więcej niż Kochlega.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w mojej ocenie jeśli to jest, to gotowy jest zrobić wiele, nawet tę nerkę, bo przecież Przyjaciel to coś więcej niż Kochlega.

Przestań tylko dawać,a zobaczysz ilu jest kolegów, tym bardziej przyjaciół . Przyjaciel, to wielki słowo Illa ....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, idealistyczne podejście. Tak, jak coś więcej niż Kochlega, to oddasz mu swoją (zakładam, że myśli się wtedy, że kiedyś musi być potrzebna dla dziecka). 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przestań tylko dawać,a zobaczysz ilu jest kolegów, tym bardziej przyjaciół . Przyjaciel, to wielki słowo Illa ....

Jeśli, jak byłeś "uprzejmy" wyrazić się, "daję" to i "biorę", a to, iż nie wiesz co "biorę", nie jest dużym kwantyfikatorem.

A co, jeśli dostałam tę "przysłowiową" nerkę?

Zresztą, przeczytaj temat pt:" A Uległy jest wielki", mimo, iż nie Bull ani Kochanek.

A dlaczego Uległy był/jest Wielki? Tego się nie dowiesz, bo Przyjaciel to Wielkie słowo.

I nawet po śmierci zobowiązuje.

Illa, idealistyczne podejście. Tak, jak coś więcej niż Kochlega, to oddasz mu swoją (zakładam, że myśli się wtedy, że kiedyś musi być potrzebna dla dziecka). 

Zuz, pewnie, że idealistycznie, ale tak samo idealistycznie brzmi tytuł Twojego tematu :)

I oczywiście, że bym się zastanawiała, tylko zakładając sytuację, że nasze dziecko ma jeszcze w "zapasie" jedną z dwóch nerek swojego taty, a Kochlega nie ma żadnego "zapasu".. ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz Majki, a ja nie mam zamiaru z tego robić publicznego "szoł".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie, ile osób to wie ....

Martwi Cię to czy cieszy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, dlaczego idealistycznie brzmi, bo nie rozumiem?

Czy ja w tytule o heroizmie mówię na miarę Kolbego?

Proste pytanie!

Odpowiedź:

- nic

- zaspokoić seksualnie

- ...  (tu inwencja Panów).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie nie zrozumiałam tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...