Skocz do zawartości
Menczi

Od kiedy jest się Hot Wife - Kochankiem - Rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

Hot Wife jest dla mnie jak najbardziej odpowiednią grupą :):P

Nie wnikam :)

Dla mnie nie jest, ale dotychczas odpowiednia na dzień dzisiejszy grupa nie powstała jeszczę :)

Jeżeli wyjdziemy z założenia, że Rogaczem, Bullem, Hot Wife, Rogatką czujemy się dopiero "po zaistnieniu faktu" to wydaje mi się, że 80% użytkowników forum musiało by zmienić swoje preferencję na "niespełniony Rogacz", "niespełniona Hot Wife", "niespełniony Kochanek" itd.

Luke tutaj jestesmy wirtualni i z braku wyboru odpowiednich grub wybieramy tą najblizszą sobie ale jednak nie zawsze jest ona do konca zgodna z prawdą. Mowa w temacie od  iedy jest się..., moim zdaniem od wtedy gdy oboje partneryy wiedzą o tym i dojdzie do jakiegokolwiek zbliżenia z innym/inną oartnerką za jej zgodą, i aprobatą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, była kiedyś dyskusja o nowej grupie preferencji, z tego co pamiętam pomysł przepadł. Zresztą to nie mój problem :)

I chyba nie tego dotyczy ten temat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, była kiedyś dyskusja o nowej grupie preferencji, z tego co pamiętam pomysł przepadł. Zresztą to nie mój problem :)

I chyba nie tego dotyczy ten temat.

Oczywiście że nie tego dotyczy temat, Ja mowie o moich odczuciach i wyrazam swoje zdanie na ten temat.

A że, Ty czy inne osoby macie odmienne zdanie to fajnie, mozna wtedy dyskutować swobonie (prawie).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z braku wyboru odpowiednich grub wybieramy tą najblizszą sobie ale jednak nie zawsze jest ona do konca zgodna z prawdą.

OK, nie neguje tego. Jednak nie uważam, że konieczny jest akt fizyczny, aby ktoś mógł poczuć się Rogaczem. Bo jeżeli żona danego delikwenta jest wychowana według określonych zasad/ma zasady których nie potrafi złamać czy cokolwiek innego, to nigdy nie zdradzi. Jednak ON, chętnie by jej na taką zdradę pozwolił i wg mnie już to daje mu pełne prawo, aby czuł się Rogaczem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mowa w temacie od  iedy jest się..., moim zdaniem od wtedy gdy oboje partneryy wiedzą o tym i dojdzie do jakiegokolwiek zbliżenia z innym/inną oartnerką za jej zgodą, i aprobatą.

ON: Trzeba by zdefiniować czym jest zdrada lub intymność.

W sumie jak pisałałem wcześniej lekarz bada/obmacuję moją żonę tam gdzie normalnie obcy facet nie powinien - to to zdrada czy nie? Ogólnie patrzymy wszyscy na to, że to nie zdrada - ale tak zostaliśmy wychowani i tak to traktujemy - że lekarz może "pobawić" się piersiami ;) W sumie skoro lekarz ma przyzwolenie to każdy inny obcy facet też by mógł sobie pomacać (w sumie miałoby dojść do tej samej czynności). A jeśli by już mógł to nawet jeśli nie doszloby do stosunku to taka kobieta zdradza już męża czy jeszcze nie?

I znów jeśli macanie piersi nie jest zdradą to każdy napotkany facet na ulicy nie ma nic przeciw gdy jego żone macałby jakiś gościu. Tym samym wracając do początku - kobieta jeśli chodzi do ginekologa i tak jest macana :) Kwestia jak się to traktuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy zaczyna się być Hot Wife/Rogaczem? To tak jak zadać sobie pytanie kiedy przestaje się być dziewicą/prawiczkiem.

Czy wtedy, kiedy pierwszy raz zrobimy sobie palcówkę/zwalimy konia? Czy może wtedy, kiedy pierwszy raz zrobimy loda/minetkę? Czy może jednak dopiero wtedy, kiedy dojdzie do penetracji?

Zarówno w jednym jak i w drugim temacie, ile ludzi tyle opinii.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su pytałaś kiedy żona poczuje się pełnoprawną hot Wife - odpowiedź brzmi nie wie. Jej pojęcie kim jest hot Wife - to kobiety świadome swojego seksapilu i potrafiące go wykorzystać. A moja żona mimo że jest piękną kobietą tak się nie czuje, jest mało pewna siebie i uważa że nie potrafiłaby zdobyć faceta (mimo że defakto obecnie posiada dwóch - mnie i kochanka). Dlatego tak jak pisałem wszystko rozgrywa się w głowie.

ps. a jakby nie patrzeć dupa jest zawsze z tyłu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Luke, dziewictwo żeśmy rozkminiali, gdy Lecter miał problem :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Menczi, w Twoich wypowiedziach jest pewna niekonsekwencja, bo z jednej strony w kwestii tego kto kiedy zaczyna być kim, wykazujesz maksymalny liberalizm, i fajnie. Jednak z drugiej strony irytuje Cie gdy ktoś deklaruje sie jako kochanek, a pisze że czuł podniecenie związane z seksem żony z kimś innym. Piszesz nawet że powinien ugryźć sie w język/palec.. Z jednej strony liberalizm z drugiej chęć ograniczenia wolności słowa..

ilia, w życiu nie pomyślał bym że mógł bym komuś zrobić przykrość używając określenia "niespełniony".. Jest coraz więcej określeń których używać jest niepolitycznie.. ostatnio doszło do absurdu, gdzie nie wolno politykowi powiedzieć że ktoś kłamie, co najwyżej mija sie z prawdą, a afroamerykanina nie wolno nazywać murzynem..

Zaczynam gubić sie w tym świecie, gdzie z jednej strony sławimy dowolność, z drugiej wymuszamy dokładność.. gdzie tyle mówi sie o demokracji, a wyszydza tych którzy mają inne zdanie..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...