Skocz do zawartości
Menczi

Od kiedy jest się Hot Wife - Kochankiem - Rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

Parokk nigdy nie czułem się dobrze w szermierkach słownych i zgadza się znaleźliście pewną niekonsekwencję. Ale to dlatego że ja nie jestem taki prostolinijny i jednotorowy. Tak potrafię być liberalny jeśli chodzi o wiele spraw, ale drażnią mnie wypowiedzi, o których napisałem wcześniej. Tu akurat wykazuje się tzw poprawnością i wpisuję się w utarte na forum konwencje (no chyba że mi się tylko tak wydaje). Pozdrawiam. Fajnie się z wami dyskutuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem z zapartym tchem cały wątek i pokuszę sie o jakieś pdsumowanie:

1. przymując hipotezę "określonego stanu umysłu" rogacza, hotwife etc jak odnieść to do stanu umysłu np. mężczyzny czującego się kobietą (bardzo znany przypadek opisywany w literaturze jako uwięzienie kobiety w męskim ciele) Osoba taka wypisz wymaluj czuje sie kobietą tymczasem w dowodzie i fizycznie jest to mężczyzna. Ja nie neguję odczuć takiej osoby bo ma prawo czuć sie kim zechce ale powtarzam ma prawo a nie obowiązek....

Tymczasem tutaj próbujemy sprowadzić "określony stan umysłu" do pewnego rodzaju usystematyzowanej terminologii i obowiązkowego nazewnictwa. Skoro ktoś nie czuję się kochankiem, bullem, czy hotwife pomimo pewnych przesłanek które za tym przemawiają to dlaczego ma być określany/na tym mianem. Jeśli jest to stan umysłu to niech takim pozostanie.

Nie zmienia to wszystko faktu że osoby fantazjujące o byciu rogaczem, hotwife chcą nimi być owszem ale nie będą dopóki nie spełnią się określone warunki w realu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tytułowe pytanie odpowiem bardzo precyzyjnie - od stycznia 2013 :) I wcale nie jest to data spotkania z kochankiem. To moment wejścia w klimat dotąd nieobecny w moim życiu, swoista przemiana nastawienia, świadomości. Dokładnie wtedy obudziły się spychane do podświadomości potrzeby. Wtedy miałam ochotę na seks non stop - biedny mąż ;)

Dla mnie to stan umysłu, pomysłu. Jeśli do tego dochodzi realizacja - tym pełniej chyba się to odczuwa. Niemniej Hot Wife zmaterializowała się w mojej głowie a stamtąd wpakowałam ją do głowy męża.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy robimy to "prawo jazdy" Hot? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem z zapartym tchem cały wątek i pokuszę sie o jakieś pdsumowanie:

1. przymując hipotezę "określonego stanu umysłu" rogacza, hotwife etc jak odnieść to do stanu umysłu np. mężczyzny czującego się kobietą (bardzo znany przypadek opisywany w literaturze jako uwięzienie kobiety w męskim ciele) Osoba taka wypisz wymaluj czuje sie kobietą tymczasem w dowodzie i fizycznie jest to mężczyzna. Ja nie neguję odczuć takiej osoby bo ma prawo czuć sie kim zechce ale powtarzam ma prawo a nie obowiązek....

Tymczasem tutaj próbujemy sprowadzić "określony stan umysłu" do pewnego rodzaju usystematyzowanej terminologii i obowiązkowego nazewnictwa. Skoro ktoś nie czuję się kochankiem, bullem, czy hotwife pomimo pewnych przesłanek które za tym przemawiają to dlaczego ma być określany/na tym mianem. Jeśli jest to stan umysłu to niech takim pozostanie.

Nie zmienia to wszystko faktu że osoby fantazjujące o byciu rogaczem, hotwife chcą nimi być owszem ale nie będą dopóki nie spełnią się określone warunki w realu

Im więcej czytam wypowiedzi w tej dyskusji tym bardziej mnie przekonujecie do swoich racji. Ale uprę się, że pogląd przeze mnie wygłoszony jest utartą na forum metodologią, gdyż tak jak pisał Luke Terry 80% osób na forum musiała by nazywać się inaczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak formalnie zapytam - jak nazwać kobietę, która męża zdradziła, za jego zgodą, wiedzą, ba(!) w jego obecności z kobietą?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej czytam wypowiedzi w tej dyskusji tym bardziej mnie przekonujecie do swoich racji. Ale uprę się, że pogląd przeze mnie wygłoszony jest utartą na forum metodologią, gdyż tak jak pisał Luke Terry 80% osób na forum musiała by nazywać się inaczej.

Ależ szanuję każdą osobę z osobna oraz jej własne suwerenne zdanie i powtórzę, że fenomen ludzkości polega na odmienności nas wszystkich. Poszerzamy  swoje horyzonty myślowe krzyżując ze sobą skrajnie odmienne poglądy.

Pozdrawiam

Tak formalnie zapytam - jak nazwać kobietę, która męża zdradziła, za jego zgodą, wiedzą, ba(!) w jego obecności z kobietą?

Wg mnie płeć nie gra roli zdrada kontrolowana to zdrada kontrolowana czyli hotwife wydaje się być słuszne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba przychyliłbym się do zdania, że w szczególności Rogaczem stajemy się dopiero po "akcie". Wcześniej mamy skłonności, a może tylko fantazje, w określonym kierunku. Piszę tak sądząc po sobie. O byciu rogaczem fantazjuję praktycznie codziennie. Najczęściej

budząc się rano i zasypiając wieczorem. Podczas "jazdy na ręcznym" to niemal wyłącznie myśli krążą wokół cuckold.

W moim wypadku fantazja nie wejdzie w życie - rozmawiałem z żoną i ona zdecydowanie nie chce (trudno - bardziej zależy mi na jej komforcie niż moich fantazjach). Gdyby jednak miało się to stać nie mam 100% pewności (czy ktokolwiek miał), czy w realu byłbym równie entuzjastycznie nastawiony. Oboje mamy także obawy czy nasza relacja nie zmieniłaby się na gorsze. Dlatego myślę, że prawdziwym rogaczem staje się ten, kto doświadczył zdrady kontrolowanej i nadal pragnie kroczyć tą drogą.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego myślę, że prawdziwym rogaczem staje się ten, kto doświadczył zdrady kontrolowanej i nadal pragnie kroczyć tą drogą.

święte słowa sam lepiej bym tego nie ujął...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święte! Jako grzesznica się nie zgadzam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...