Skocz do zawartości
Menczi

Od kiedy jest się Hot Wife - Kochankiem - Rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

A czy my mówimy w ogóle czy w szczególe? Bo chyba wszystkim wiadomo jakie mamy grupy preferencji i nie są one od parady.

Odnoszę się wyłącznie do forumowych nazw i filozofii ogólnie przyjętej i dającej szansę niedeprecjonowania nikogo tylko dlatego, że na razie wyłącznie marzy.

Trochę delikatności w tym temacie, droga Su. Wiem więcej o niespełnionych fantazjach niż mogłoby się wydawać, a także czym to się w jednym przypadku skończyło, bo słowo za bardzo zabolało..

Illca mówimy raczej o własnych odczuciach a nie nazwach forumowych tak?

Od kiedy czujemy się Hot Wife czy Rogaczem.

Więc wyrażam swoje zdanie że wg mnie czuć sie pilotem samolotu nie znaczy go pilotować.

illo, delikatna jestem, ja mowie o swoich fantazjach nie spełnionych tak jakbym chciała również, to że mam oznaczenie forumowe Hot Wife nie znaczy że sie nią czuję, Rogatką tym bardziej a pod BDSM U już się nie zapiszę bo i to mnie nie dotyczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, pytanie Menczi brzmiało inaczej,  :) ale ta pomyłka bardzo mi się podoba :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W innym temacie zapoczątkowałem dyskusję na interesujący mnie problem i troszkę tam naśmieciliśmy. Przenoszę na nowy temat.

Od kiedy można (należy) się nazywać Hot Wife - Kochankiem - Rogaczem. Czy zgodnie z tym co odpisała mi Parakk ww. personami jest się dopiero po zaistnieniu aktu seksualnego. Czy tak jak wypowiedział się Sem bycie rogaczem to przede wszystkim stan umysłu.

Przecież na forum funkcjonują Rogacze którzy fantazjują by ich partnerki przyprawiły im rogi, Kochankowie którzy marzą by być zaproszeni do spotkań z Hot Wife, Pary Cuckold które jedynie fantazjują o kimś trzecim w ich związku. 

Ja uważam że rogaczem jest się w umyśle, a akt seksualny jest jedynie spełnieniem tego o czym się marzyło, jest następnym etapem tej wspaniałej zabawy. 

A jeśli Parakk ma rację to jak nazywać takie "niespełnione" osoby - czy nie ma poco ich nazywać? A jak Wy uważacie?

Link do tematu w którym toczy się dyskusja off topic:

https://www.cuckoldplace.pl/topic/14881-co-was-przekonało-jakie-odczucia-mieliście/

Su, pytanie Menczi brzmiało inaczej,  :) ale ta pomyłka bardzo mi się podoba :D

Ja odebrałam to pytanie jako od kiedy można nazywać się Kochankiem, Rogaczem czy Hot Wife.

więc moim zdaniem mozna od czynów.

Nie widzę tutaj pomyłki żadnej z mojej strony.

Jako 'niespełniona" osoba jestem więc singlem :D A Ty tylko żoną więc wypadało by zmienić preferencję.

ewentualnie jesteśmy obydwie "homo nie wiadomo" , może byc hetero, jak kto woli.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, przede wszystkim mówimy o stanie umysłu, chęciach.

Jeśli masz ochotę realizować swoje marzenia do przystępujesz do jakiego wstępnego chociaż działania.

Dla wielu "niespełnionych Rogaczy" rejestracja na forum oznacza początek do raju ;)

Tu znajduje podobnych jemu zboczeńców, dociera do niego, że nie jest sam i że nie musi dusić swoich marzeń.

Może z nimi tutaj się podzielić.

Znaleźć rady jak do tego dążyć do celu. Jak rozmawiać.

Zawierać znajomości, wstawiać fotki swojej Żony.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każda kobieta która czy ma męża czy partnera to Hot Wife. wedle definicji cuckoldu.
Z czego ja wiem Hotka to osoba która zdradza swego męża ZA JEGO ZGODĄ.
Ja takowego nie posiadam więc Hotka sie nie nazywam, tylko wolnym singlem

od kiedy się jest a od kiedy się czuje to dwa różne zagadnienia. Moja żona uprawia seks z innym facetem za moją zgodą. Ale sama mówi że nie czuje się jeszcze pełnoprawną Hot Wife. Tak więc każdy tutaj ma po trochu racji ale w końcu tak czy siak dochodzimy do głowy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Ja podpisze się pod tym, że to stan umysłu. Podam przykład według którego rozumuje.

Kobieta chodzi do ginekologa który defakto badając ją, dotyka jej sfer intymnych. Czy ten sam facet po zdjeciu fartucha lekarskiego mógłby dokonać tego samego godzinę później? Wtedy w oczach partnera tej kobiety byłaby to już zdrada - a przecież miałby wykonać te same czynności. "Tylko" by sobie podotykał to tu to tam. NIby czynnośc ta sama ale podtekst inny. Więc nie zmianiła się cielesność ale własnie nastawienie. Póki facet ma fartuch to jest to akceptowane, gdy go zdejmie - brak jest przyzwolenia. Zmienia się stan postrzegania tego.

Jeśli kobieta nawet tylko fantazjuje, że chciałaby mieć innego faceta w łóżku lub dwóch na raz, dzieli się z tym ze swoim partnerem - to już defakto go "zdradza" jeśli spojrzeć na normalny związek, gdzie taka sytuacja wywołałaby poważną awanturę. W sumie jak ktoś już napisał - od czegoś trzeba zacząć. Bo nie wyobrażam sobie, że w związkach nie związanym z tematem taka sytuacja przeszła by bez echa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odebrałam to pytanie jako od kiedy można nazywać się Kochankiem, Rogaczem czy Hot Wife.

a tymczasem napisałaś:

Illca mówimy raczej o własnych odczuciach a nie nazwach forumowych tak?
Od kiedy czujemy się Hot Wife czy Rogaczem.

Pomyłka była/jest :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od kiedy się jest a od kiedy się czuje to dwa różne zagadnienia. Moja żona uprawia seks z innym facetem za moją zgodą. Ale sama mówi że nie czuje się jeszcze pełnoprawną Hot Wife. Tak więc każdy tutaj ma po trochu racji ale w końcu tak czy siak dochodzimy do głowy. 

Więc zapytaj w moim imieniu żonę kiedy będzie się czuć 'hot Wife" proszę.

Jak zaliczy 5,10,20 kochanków?

a tymczasem napisałaś:

Pomyłka była/jest :D

Illa czepiasz się słów, nie od dzisiaj a doskonale wiesz co mam na myśli :)

Wg mnie mogę nazwać się Hotką * pomijając forumowe nazwy) będąc nią czyli gdy będę miała męża/stałego partnera który zostanie Rogaczem.

czyli tytuł Hotki (o ile go zdobędę) będzie po tym jak zdradzę STAŁEGO partnera MĘŻA za jego zgodą.

I już nie łap za słowa bo to do niczego nie prowadzi, co najwyżej do OT.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty tylko żoną więc wypadało by zmienić preferencję.

Hot Wife jest dla mnie jak najbardziej odpowiednią grupą :):P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli wyjdziemy z założenia, że Rogaczem, Bullem, Hot Wife, Rogatką czujemy się dopiero "po zaistnieniu faktu" to wydaje mi się, że 80% użytkowników forum musiało by zmienić swoje preferencję na "niespełniony Rogacz", "niespełniona Hot Wife", "niespełniony Kochanek" itd.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...