Skocz do zawartości
krzysieklolek25

Opolskie wita

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego a co tak po macoszemu od samego progu co :facepalm: :facepalm: :facepalm: 

Resztę  zostawiasz za drzwiami nie ładnie tak oj nie ładnie :splashface:

A teraz zapraszam do zapoznania się dokładnie z regulaminem, a później do dyskusji w tematach.( oczywiście opolskich) czytaj jako żart :lach: :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po macoszemu się przywitałeś :upsnew: a to miałam na myśli, ze tylko witasz z Opolskiego a reszta z innych województw to widocznie nie zasługują na powitanie :bring:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co racja, to racja ;)

Jak Aniulek cos juz napisze, "to nie ma chuja we wsi"

Jak tez czuje sie pominiety w tym powitaniu :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi o to , ze ja witam z Opolskiego ... nie o to ze witam osoby tylko z mojego województwa ... eh nieporozumienie ;p w takim razie witam wszystkich z WIELKIEJ POLSKI ! :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak....., teraz witasz tych co z Wielkopolski , a Malopolskie..., Kujawy i Pomorze..... , Warmia i Mazury..... :lach:

Ale OK , Witaj wsrod Swirow i Zboczkow roznej masci :belt:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...