Skocz do zawartości
Zouza

Narodowości

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja coś dodam do tej wyliczanki...

- dwóch Francuzów (jeden z nich był nawet moim narzeczonym?);

- dwóch Czechów;

- Włoch;

- Mołdawianin;

- pół Hiszpan pół Kubańczyk o afrykańskich korzeniach i pięknej karnacji Mulata;

- pół Amerykanin pół Irlandczyk;

- turecki Kurd mieszkający we Francji;

- Portugalczyk pracujący dla Komisji Europejskiej w Polsce;

- Belg, z którym uprawiałam seks w operowej loży podczas inscenizacji Wilhelma Tella ?

Natomiast ostatnio miewam fantazje, że kocham się z trzema rasami jednocześnie, jakimś blondynem o typie Wikinga, ? Azjatą i Afrykaninem.

@Perun już wie i jest zachwycony, bo sam miał przyjemność tylko z Polakami. Choć w sumie ja jestem wielorasowa, więc można powiedzieć, że jednak liznął trochę egzotyki ?

• Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hindus, amerykanin, brazylijczyk. 
polacy to niestety w wiekszosci dno mentalne - nieufni, bucowaci, prymitywni. 

• Lubię 1
  • Zmieszany 3
  • Facepalm 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, CuckoldDesires pisze:

Hindus, amerykanin, brazylijczyk. 
polacy to niestety w wiekszosci dno mentalne - nieufni, bucowaci, prymitywni. 

Czuję się dotknięty ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W imieniu małżonki, w kolejności prawie przypadkowej...

• Libańczyk, który nauczył ją, ile przyjemności ona może czerpać z seksu analnego;
  • Egipcjanin (obecnie ten jedyny i najlepszy), który pokazał, że Libańczyk to było małe miki; kilku innych Egipcjan, ale "nie każdy weźmie po Bekwarku lutnię";
  • kilku Hiszpanów, którzy generalnie nie byli zbyt wybitni;
  • kilku Włochów; jeden zaprosił nas do siebie do Turynu na kilka dni i facet był naprawdę niesamowity – spora wyobraźnia i takież możliwości;
  • kilku Anglików, z których jeden naprawdę "dawał radę" (na marginesie – zagorzały skinhead);
  • dwóch Marokańczyków (oddzielnie), totalnie spolaryzowane doświadczenia;
  • Turcy; pomijając dwóch naprawdę pomysłowych, reszta taka sobie;
  • Rumuni (ale nie rumuńscy Romowie) – jeden był tirowcem i miał sporą wyobraźnię (może sporo fantazjował za kółkiem), a także potrafił ją wykorzystać;
  • Niemcy – generalnie nic nadzwyczajnego; z jednym spotykała się w trakcie karmienia piersią i wtedy chciał "tylko mleczko", za to kiedy spotkał się z nią po karmieniu – to dopiero poszedł po bandzie... nie spodziewała się po nim takich perwersji;
  • wielu Holendrów (mieszkamy w Holandii) – ci rdzenni są zazwyczaj dość nudnawi i sztywni, taki już urok tej nacji, honor ratuje ludność napływowa w kolejnych pokoleniach, czyli
  • Surinamczycy – w większości ciemno- lub czarnoskórzy; mili, uśmiechnięci, sprawni, zainteresowani wyłącznie seksem;
  • kilku Arabów bliżej nieokreślonego pochodzenia – niektórzy dobrze wstrzelili się w jej fantazje o dominującym facecie;
  • kilku Belgów – statystycznie wypadają jako dość perwersyjna nacja;
  • trzech Amerykanów (razem) – ten czarnoskóry uratował honor nacji;
  • Francuzi – kilku z nich było dość roszczeniowych, bynajmniej nie archetyp namiętnego kochanka, reszta "w normie".
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na to skąd pochodzą moi kochankowie. Dlatego, też nie będę wyliczać. A może dlatego, że większość, to nasi narodowi chłopcy na schwał ?

Ale pamiętam moje pierwsze zaskoczenie na widok obrzezanego penisa. Pierwszy mój, i to praktykujący, jude ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.06.2020 o 22:38, pinkstar pisze:

do syryjczyka dołączył kurd:sex1:

A w te wakacje turek na plaży?.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Licząc czasy gdy byłam singielką.

To czarnoskóry mezczyzna uswiadomilam sobie wtedy,ze to tylko mit te powiedzonko ze mają „knagi” po kolana? Ale byl przeuroczy i pamietam swoją fascynacje jego ciemny penisem :P 

Był też bodajże Wietnamczyk, ale jego nie wspominam za dobrze. W jego wersji minetka byla najgorszą jaką mialam w zyciu?

i tyle, ło ?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...